spot_imgspot_img
27.3 C
Vaslui
26-sept.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Dan Material a devenit chipurile filantrop, desi toatã lumea îl stie cã e rupt în fund si ar face orice pentru niste verzisori. Deci, sã doneze ar fi imposibil. Asa cã ne-am întrebat ce ar sta în spatele acestor donatii de aparaturã medicalã prin spitale pe care acesta le gireazã. Cã nu credem noi cã evreii care fac asemenea acte de caritate nu au ei un interes. Si se pare cã da, si unul mare. Consumabilele la aparatele donate sunt asa de scumpe, încât dacã acestea ar functiona la capacitate, în douã luni, cu banii dati pe consumabile, cumperi trei aparate. Cã, la fiecare pacient, trebuie un set de consumabile. E vorba de niste senzori speciali. Iatã cã evreii cu pricina nu-s asa filantropi, cum nu au fost nici cei pe care Dan Material i-a adus sã facã consultantã la iluminatul public.

Stiti ce se zvoneste prin ISJ, cã fosta „generãleasã” ar fi plecat la catedrã din cauzã cã a îndrãznit sã dea jos poza fostei inspectoare sefe, Gabriela Plãcintã. Asa cã o rugãm pe noua sefã de institutie ca de la 1 septembrie, când vine sã-si preia portofoliul, sã aibã si tabloul Gabrielei Plãcintã si sã-l batã-n perete, acolo unde a fost. Cã poate asa va sta si aceasta mai mult pe alt scaun. Se aude cã la concurs se va prezenta un nume greu, cu mare experientã, care va spulbera totul. Dar, sã vedem când se va organiza.

Odatã cu schimbarea directorilor si a inspectorilor în judet, liberalii legisti de la Bârlad s-au trezit cu o situatie hilarã. Un directoras reconfirmat pe functie la o scoalã din mediul rural a venit cu plicul corespunzãtor la partid, pentru cã asa stia acesta cã e obiceiul. Mare i-a fost uimirea când a aflat cã nu mai merge cu plicul. Omul s-a întors acasã nedumerit, mai ales cã cei de la partid i-au zis cã, dacã nu confirmã si nu are un plan serios de management, va fi schimbat. Acum nu întelege de ce Enescu sau Caragiale de pe bancnotele din plic nu mai corespund cu managementul din scoli, dar poate le explicã niste nume consacrate din fauna de directorasi, cum ar fi Limbutã sau cel cu nume precum brânza Camembert.

Fotografia sãptãmânii cu Dan Marian si primarul Boros

Se spune cã o pozã face cât o mie de cuvinte. Asa e si acest instantaneu. Vedem cât de luminos a devenit Boros în apropierea lui Dan Marian. Probabil îl inspirã. Suntem curiosi dacã aceastã reîntâlnire a fost rodul hazardului sau Miticã Buzatu a decis acest lucru? Cã parcã prea s-au potrivit.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.