Liber sugetator | PAMFLET

Misterul demisiei judecãtoarei Bãlan din functia de presedinte al Tribunalului Vaslui a bãgat în vrie toatã lumea din sfera justitiei. Unii mai fãrã cap au lansat ipoteza cã ar fi fost pãrtinitoare prin unele procese pe care le-a judecat, însã realitatea este una simplã de tot. Femeia se teme de Covid si vrea sã aibã contact cu cât mai putinã lume. Ca presedinte, nu prea îsi putea permite acest lux. E cunoscut cã atunci când conducea sedintele de judecatã, era foarte atenttã cu respectarea regulilor atât cu avocatii si procurorii, cât si cu ceilalti din salã.

Unul dintre politistii adjectivi ai judetului s-a pensionat. E vorba de Liviu Munteanu, seful de la Investigatii Criminale. Cicã motivul pensionãrii rapide a acestuia ascunde un mic secret. În urma sa a lãsat multe dosare nerezolvate, pe care le-a clasat la rubrica AN, adicã autor necunoscut. Si nu sunt putine, cicã ar fi vreo 200. Cei de la IGPR si-au cam pus mâinile în cap când au aflat. Acum omul este la pensie si îl doare la bascheti dacã vor mai fi prinsi criminalii care au comis infractiuni în acele dosare.

Umblã vorba prin târg cã Dan Marian i-ar fi cerut pentru alianta cu partidul sãu, printre altele, si sefia la Aquavas. Unii de la ei din partid se si vãd directori, numai cã pentru a accede pe acel fotoliu îti trebuie studii tehnice. Singurul care ar îndeplini criteriile ar fi Cristi Turcu. Ar fi interesant de fãcut un exercitiu de imaginatie, dacã ar fi sã-l plagiem pe Dan Marian, cum ar arãta aceastã companie condusã de Turcu.

Ciupilan si Cãciulã, consilieri renuntãtori

O instantã din România a decis cã primarul Ciupilan si deputatul Cãciulã sunt consilieri turnãtori, pardon, renuntãtori. Nu prea am înteles noi acest termen sofisticat, probabil cã magistratii or fi stiind ei ceva, însã nouã ne-ar fi plãcut mai mult prima variantã. Dacã nu credetI, vã dãm sã cititi dispozitivul hotãrârii judecãtoresti prin care au fost validati la Husi consilierii locali, iar Ciupilan si Cãciulã au fost gãsiti… neconformi.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ