20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Liber sugetator | PAMFLET

Stirea cu moartea tânãrului patron de la buticul Bravo din centrul Vasluiului a socat tot orasul. Sunt foarte multi vasluieni care au trecut pragul acestei prãvãlii, fie pentru un balon, un suc sau un pachet de tigãri. Foarte putini însã stiu cã acesta era un antivaccinist convins, atât el cât si sotia sa. Aceasta este asistentã la spital si, pentru a nu-si face vaccinul, a preferat sã stea în concediu fãrã platã timp de douã luni. Se spune cã la spital, când a fost internat tânãrul antrepenor, a conditionat în tot felul tratamentul medicilor. Iatã cã acesta ne-a pãrãsit si din lectia sa putem învãta multe. Interesant este de vãzut de ce conducerea spitalului i-a impus asistentei sã aibã certificat verde, dacã încã legea nu a fost datã.

În centrul Vasluiului s-a deschis un cazino în fosta casã de patrimoniu unde a locuit si prim secretarul Tãnase, unul dintre cei mai de seamã comunisti ai judetului de pe vremea lui Ceausescu. Multã lume s-a întrebat de ce într-o clãdire de patrimoniu se practicã jocuri de noroc. Nu ar fi trebuit ca cei de la Culturã sã aibã un cuvânt de zis în aceastã afacere? Patronii îsi doresc profit si e lesne de înteles de ce au închiriat acestã casã din patrimoniul cultural unor ucrainieni care au adus rulete si pãcãnele, dar parcã e prea mult.

Agitatie mare la Goscom, dupã ce s-a lansat concursul pentru ocuparea postului de director general. S-a înscris pânã acum directorul interimar, liberalul Vasile Popa , dar si fostul director Cãtãlin Bârleanu. Va fi interesant de vãzut acest duel, mai ales cã aliantele pe la Bucuresti s-au mai schimbat. E posibil sã aparã si un candidat surprizã, fiindcã anuntul de angajare s-a dat si în presa nationalã cu profil economic. Poate vine vreun manager cu staif de la vreo multinationalã sã gestioneze mãturatul si plantatul florilor în Vaslui.

Vulpescu intrã în galeria monstrilor sacri de la Circulatie, fabricat la Vaslui

Biroul Politiei rutiere a Municipiului Vaslui, condus de admirabilul comisar Alexandru Vulpescu, a reusit o performantã iesitã din comun. I-a luat permisul unei persoane care nu era în masinã si care, culmea, a mai fost si lovitã de o altã masinã condusã de un derbedeu. Persoana a suferit leziuni majore, stând vreo douã luni prin spital. Colegii nostri de la ziar lucreazã la acest subiect ireal. Dar noi, la aceastã rubricã am vrut sã punctãm cã si acest mare politist de la Circulatie intrã în selecta galerie a monstilor sacri de la Vaslui, alãturi de Ciubotaru, Zamfir, Vizitiu sau Nemuritorul.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here