23.9 C
Vaslui
25-mai-2022

Liber sugetator | PAMFLET

La Prefecturã, de ani si ani de zile îsi face veacul un smecheras care a servit patria si pe vremea lui Ceausescu, si acum, în asa-zisa democratie. Acest functionar cu nume de par se considerã mai inteligent decât majoritatea functionarilor. Dupã ce a fost subprefect ALDE o perioadã, acesta se oferã liberalilor lui Onofrei si spune cã nu l-ar deranja dacã ar fi seful Cancelariei. Nu prea întelegem de ce face astfel de valuri, mai ales cã mai are pânã la pensie un an de zile, iar pozitia pe care o ocupã în cadrul Prefecturii este mult mai bunã decât o sinecurã.

Senatorul Bîca, entuziasmat cã premierul Ciucã i-a rãspuns la salut într-o zi în Parlament, i-a venit ideea sã creeze o poveste cu iz de mitoman. Iatã ce le spunea acesta fanilor din Bârlad: „Bã, m-am întâlnit cu premierul si am discutat, asa, ca de la militar la militar, spunându-i cã propunerea noastrã de prefect la Vaslui, Onofrei Garincha, nu e una bunã. Si stiti ce mi-a promis? Cã n-o sã-l punã niciodatã“. Iatã cã n-au trecut nici 5 zile si generalul Ciucã l-a contrazis pe senatorul nostru. A semnat ordinul de numire al lui Onofrei, asta demonstrând cã minciuna lui Bîca are picioare scurte.

Primarul Vasile Pavãl nu a fost deloc sãptãmâna aceasta la Primãrie, iar toatã lumea este alarmatã cã nu stie unde se aflã. Spionii l-au cãutat pe la centrul acela medical din Mures, pe unde se mai duce, dar se pare cã nimeni nu l-a vãzut nici acolo. Noi facem un pariu: oare n-o fi în cantonament cu echipa de handbal la Cheile Grãdistei?! Mai ales cã am vãzut bugetul CSM-ului, care e destul de mare, de peste 2 milioane de lei. Sperãm sã fie singur acolo, cã altfel o sã iasã mare scandal.

Vasluiul are un viceprimar schiop

Lucian Braniste, viceprimarul Vasluiului, s-a accidentat destul de serios la fotbal si s-a ales cu o entorsã urâtã. Si asta taman când primarul Pavãl a plecat cu masina de serviciu într-o delegatie mai lungã. Noroc de viceprimarul Mândru, care este integru si capabil sã tinã locul celor doi.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Il ridicati in slavi pe Onofrei poate il pune pe Flavius Gheorghies sef de cabinet sau macar purtator de cuvant ca sa aveti voi controlul Prefecturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here