Liber sugetator | PAMFLET

Dan Material a fãcut primul mic trafic de influentã. Vrând sã-i scape de închisoare pe tembelii de la Husi care vindeau droguri în poarta SRI, a mers la spitalul Socola, în încercarea de a scoate certificate de bunã purtare pentru micii infractori. Acesta a fost refuzat brutal de medicii de acolo. Omul se crede la Husi, unde Famiglia rezolvã totul. Iatã cã nu i-a mers!

Pavãl e foarte supãrat pe cei care încearcã sã tundã brãdutii (tuia) de la iesirea din Vaslui. Un proprietar al unei hale a îndrãznit sã frezeze arbustii si s-a trezit cu cerberii de la Politia Localã pe cap. Si dacã tot am amintit de acesti copãcei, sã le spunem si povestea lor. Stiti de ce sunt plantati unul lângã altul ? Pe vremea când au fost pusi, un nene tot îi fãceau bau primarului cu tot soiul de vrãjeli de la DIICOT si acesta mai comanda niste arbusti. Bine, o sã mã întrebati ce legãturã au tuia cu DIICOT. Cunoscãtorii stiu!

La Constanta, DNA au trimis în judecatã toatã fosta conducere a primãriei pentru faptul cã un constructor de casã a lui Mazãre a construit pe 95% dintr-un teren luat cu japca de la Primãrie. Plecând de la acest exemplu, ne întrebãm si noi ca prostii: La spitalul din Bârlad, unde Dobrovolschi a construit 110% pe un teren luat de la Primãrie, de ce nu se iau mãsuri? Cã mai au un pic si-l aresteazã pe Boros cã a avut curajul sã opreascã constructia ilegalã.

Roxana, omul cheie care i-a fãcut pe unii parlamentari

Aceastã fotografie este una document. Senatoarea Cretu în plan secund si eleva lui Dâncu, Roxana Feraru în primul rând. Chiar dacã la prima vedere pare invers, realitatea e asa cum reiese din aceastã fotografie. Cum Dâncu a fost factorul decisiv care a înclinat balanta atunci când s-au ales candidatii pentru locurile eligibile de la Parlament, eleva preferatã a acestuia a fost cea care a pus o vorbã bunã. Tot de o vorbã bunã au beneficiat si fratii Shaorma!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ