Liber sugetator | PAMFLET

În plinã pandemie, familia Bichinet, puternic afectatã de boalã, a dat lovitura pe piata imobiliarã. Au vândut un teren de lângã spitalul vechi, de peste 2300 de mp, cu o sumã record. De 200 de euro pe metru pãtrat. Acum nu stim cum se vor împãrti banii între cei doi frati, dar pentru unul dintre ei chiar nu mai conteazã. Acolo urmeazã sã se construiascã un bloc cu sase nivele si noi îi sfãtuim pe antreprenori sã se orienteze bine cu ce firmã vor construi dacã vor autorizatia repede.

Si dacã veni vorba de imobiliare, sã mai spunem si ceva despre blocul care se ridicã în Piata Traian, sfidând orice regulã de bun simt în materie de urbanism. Cicã lucrãrile au fost sistate, dupã ce cineva cu grade i-ar fi reclamat pe dezvoltatorii imobiliari la Inspectoratul de Stat în Constructii si lucrãrile s-au sistat. Supãrati cine credeti cã sunt? Cei care au plãtit contravaloarea apartamentelor si care stau si asteaptã ca de Crãciun sã se mute. Cel mai bucuros este vecinul cu vila, care s-a trezit pus în inferioritate de mastodontul construit.

Scandal mare în clãdirea Corevas, unde în ultima perioadã s-a stabilit o lume pestritã formatã din notari, avocati, patroni de firme, cadastristi si alte natii. Cicã o avocatã tinericã i-a furat inima unui patron de firmã, iar amantlâcul a ajuns fix la Tribunal cu mare scandal. Femeia înselatã e hotãrâtã rãu de tot s-o facã de râs pe tânãra amantã. Si-a angajat detectivi, are poze compromitãtoare. Va fi un scandal pe cinste!

Iatã cine ne face bau!, anul acesta de Haloween!

Cum mâine este sãrbãtoare de Holoween, Maricel Boul premiazã cea mai frumoasã mascã. Asadar, înmânãm premiul “Baba Clonta”, proaspetei candidate de la PSD, Gabriela Cretu, pentru tinuta sobrã si intelectualã afisatã, asortatã impecapil cu masca neagrã de pe figurã. Totusi, la aceastã aparitie nu ar fi stricat niste ochelari de soare mari, negri, cu ramã aurie, Dolce & Gabbana.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ