-1.2 C
Vaslui
04-feb.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

La Bârlad se joacã tare pe contractele atribuite direct firmelor de constructii. De exemplu, în prag de Crãciun, anul trecut, s-a alocat suma de 1,5 miliarde pentru a vãrui trei birouri în Primãrie (reparatii curente). Nu-i rãu, mai ales cã lumea se pregãtea de cârnati, afarã colindau copii, iar la primãrie se lucra de zor. Primarul Boros ar trebui sã aibã grijã ca nu cumva cei de la DNA sã-i prindã din urmã, cã parcã prea câstigã o anumitã firmã toate licitatiile pe astfel de lucrãri. Existã posibilitatea ca si directorul Anghelutã sã aibã o incompatibilitate, mai ales la achizitiile acestuia personale, de terenuri.

Nu este prima datã când masina alocatã cabinetului lui Dan Marian de la CJ Vaslui este condus de fratele acestuia, Iliutã Marian. De altfel, acesta e mereu vãzut în biroul vicepresedintelui, desi nu este pe statul de platã al institutiei. Acesta se mai ocupã de constructii, la o firmã pe care în trecut a detinut-o, dar care acum a ajuns pe la altii. În biroul lui Dan Marian, acesta mai socializeazã cu primarii, mai aude de vreo investitie si tot asa. Se pare cã omul este angajat la firma respectivã pe partea de dezvoltare, la fel cum lucra Tudorel Buzatu, înainte de a fi secretar de stat. Asa a auzit si de contractul cu sandwich-urile de la Liceul „Anghel Ruginã” din Vaslui, pe care i l-a pasat bunului sãu prieten Bitu. Acum, dacã consilierul lui Dan Marian a rãmas fãrã permis, e normal ca cineva sã conducã masina, chiar si pânã la agentia de pariuri sportive.

S-a cam rupt lantul de iubire între senatorul Bâca si primarul Bârladului, Miticã Boros. La o întâlnire cu scântei din biroul primarului, senatorul l-a luat peste picior pe un director de la o companie subordonatã Primãriei , iar primarul i-a cam tãiat-o scurt: „Tu vorbesti, senatorule? Tu, care nici nu stii unde este sediul partidului?”, i-ar fi spus Boros senatorului. Acesta se referea la faptul cã încã nu-i decis unde joacã: fie la PNL, fie la partidul lui Orban. Cam acesta a fost tâlcul vorbelor, cã nu stie unde-i sediul partidului, fiindcã stim cu totii cã senatorul este topometrist si stie fiecare centimetru al Bârladului.

Fa, haida jas manta ando foro?

Deputatul Popica a sãrbãtorit Ziua Internationalã a Romilor într-un mod inedit. I-a fãcut curte în stil tigãnesc primãritei de la Zorleni. Pãcat cã nu i-a fãcut si o dedicatie, fiindcã am auzit cã acesta cânta manele mai ceva ca Adrian Copilu Minune

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

 1. Face ce poate, după ce la ti băgat la înaintare fiarelor!
  Sper sa fie băiat deștept pana intr un final si sa v o tragă original, la toti leprosii!!!
  Pentru ce ia ti facut o meritati din plin si vremurile țin cu el, după cum vad si vad bine va zic vouă, mulțime însetată de ură și durere!

  • L-ati bagat! Pe cine ati bagat? Pe el, l!
   I-ati facut! Cui ati facut? Lui, i!
   Gramatica limbii romane, clasele V-VIII!
   Lie , ciocarlie, ia sa-mi spui tu , mie! Cui sa spui? mie, mi!
   Intelegi?

   • KubilayChan. Jde milioane de al de tine cu da tu notelor pe forma si nu pe continut, lieeeeeee,lieeeee fete de glieeee
    KubilayChan jde…
    E plina tara de gramaticali si de stiutori de parte, de au sărit din toate maximile istorice cu gradul de indatorare, misster!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.