3.3 C
Vaslui
28-mart.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

La începutul rãzboiului din Ucraina, un cetãtean de dincolo de Nistru a încercat sã treacã cu o valizã de bani prin vama Albita. Cazul a fãcut vâlvã la vremea aceea, fiindcã era vorba despre niste milioane de dolari. Între timp, s-a aflat si cine este misteriosul personaj. Este vorba de ucraineanul care detine franciza retelei de hoteluri Radisson, în Kiev. Se spune cã dupã ce i s-au confiscat banii si dupã ce i s-a explicat cã dacã i-ar fi declarat ar fi putut sã treacã cu ei, acesta asa a si fãcut. Dupã ce a zãbovit câteva zile la un hotel în Iasi, acesta s-a întors la Kiev, a bãgat mâna în lãdoi, a mai scos 3 milioane de dolari, i-a declarat constiincios la vamã si totul s-a terminat cu bine. Pãcat cã statul român nu poate folosi acei bani confiscati, detinuti acum în seiful Finantelor Publice din Iasi, pentru cã nu existã o procedurã ca acestia sã fie bãgati în circulatie, pânã la lãmurirea situatiei lor. Si asa zac într-un seif, neajutând pe nimeni.

La Banca existã un politist, sef la sectia ruralã, care de ceva vreme se chinuie si dã examene repetate ca sã ajungã adjunct la IPJ Vaslui. Stiti de ce nu reuseste? Rãspunsul ar fi acela cã este prea lent. Uitati cât timp i-a trebuit sã prindã banda de tâlhari de la Albesti, care tine de peste un an în teroare o familie din Rosiesti.

Am rãmas datori cu un rãspuns vis-à-vis de ceea ce s-a întâmplat la ultima sedintã de Birou Permanent la Bârlad a PNL-ului. Acolo s-a discutat despre propunerea primarului de a reînnoi mandatele pesedistilor din C. A. de la C.U.P. Bârlad. La sedintã, primarului i s-a spus în fatã: ori renuntã la proiect, ori pierde sprijinul consilierilor. Si, când au vãzut cã fostii sãi combatanti din campanie îl pãrãsesc, a doua zi a scos de pe ordinea de zi proiectul cu pricina, plângându-se la colegii sãi din primãrie, cã ai sãi consilieri loiali l-au pãrãsit.

Maricel Boul, criticat pe pagina oficialã a lui Boros!

Primarul Boros ne-a criticat dur pe Facebook-ul oficial al Primãriei, spunându-ne cã în mod intentionat am gresit un zero la suma pe care acesta i-a dat-o senatorului Bîca, pentru a-si renova cabinetul. Noi recunoastem cã am gresit un zero, cã asa suntem noi, mincinosii, mai exagerãm, dar în acel text noi, de fapt, am atras atentia opiniei publice cã un senator îsi renoveazã biroul parlamentar din banii bârlãdenilor. Si aici este bila neagrã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.