spot_imgspot_img
3.9 C
Vaslui
04-mart.-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon a luat foc dupã ce liberalii si useristii din Bârlad au decis sã schimbe conducerea de la CUP Bârlad. Nervos, acesta a sãrit la gâtul doctorului Tãtaru, exact în plenul Parlamentului. I-a reprosat acestuia cã i s-a urcat la cap puterea, iar dacã va îndrãzni sã-l schimbe pe Bobeicã din functia de sef se va alege cu plângere penalã. Doctorul Tãtaru a rãmas surprins, mai ales cã acestuia i se bulbucaserã si ochii de la adrenalinã si nu întelegea comportamentul deputatului, mai ales cã nu avea nicio shaorma în mânã. Acesta i-a mai zis, tot pe un ton rãstit, liberalului: „Ce, bãi, te crezi mare sef la Comisia de Sãnãtate! Eu sunt mai mare ca tine!” În final, Tãtaru a înteles unde bate Solomon. S-a arãtat deranjat cã liderul liberalilor nu negociazã cu el problemele de la Bârlad si le discutã doar cu Buzatu: „La Bârlad, eu sunt stãpân, nu Buzatu! Aici, eu fac legea! Eu n-am sef”

Secretara primarului Boros de la Bârlad e în pelerinaj la Ierusalim, în asteptarea aprinderii Luminii Sfinte. Nu stim dacã a fost martor la acest eveniment, însã cert este cã a cãlãrit niste cãmile. Asa aratã pozele care au apãrut pe retelele de socializare. În locul acesteia, de permanentã a rãmas noul purtãtor de vorbe, care nu prea se pricepe la cafele, dar le-a dres cu rom si a rezolvat problema. Nu e singura secretarã din judet care a plecat în concediu de Paste. De exemplu, Diana de la Vinderei a mers în Egipt. Nu stim dacã a ajuns pe Muntele Sinai, dar din cele douã exemple tragem o concluzie simplã: functionarii din judet trãiesc pe picior mare.

La Spitalul Judetean Vaslui, pe mãsurã ce vechile asistente de la UPU se pensioneazã, nivelul de autosuficientã al noilor angajate a crescut exponential. O rugãm pe managera spitalului sã suplimenteze cota de lãmâi, cã poate astfel le mai taie un pic din greatã.

Buzatu ne-a umilit de Ziua Presei, dar Dumnezeu a fãcut o minuneDe Ziua mondialã a libertãtii presei, presedintele CJ Vaslui i-a felicitat pe ziaristii de casã, printr-un mesaj transmis cãlduros adresat prin intermediul purtãtorului de vorbe, iar jurnalistilor incomozi (celor de la Vremea Nouã) le-a dat în dos niste suturi rusesti, cu bocancii pe care i-a adus ambasadorul Belarusului. Vremea Nouã îi multumeste frumos acestuia pentru gest, dar mai ales pentru cã i-a chemat pe jurnalistii sãi la Tribunal la interogatoriu, taman în aceastã zi importantã pentru suflarea din media mondialã, fiindcã au fost martori la o micã minune. Sedinta de judecatã s-a suspendat din „motive obiective” peste o lunã. Iatã cã la Iasi existã si un Dumnezeu al jurnalistilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.