spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

În orasul dintre vii e un scandal monstru cu o doctoritã stomatoloagã angajatã initial la fabrica de halate albe si acum, sãraca, e putin pe fãras. Cicã doamna e sotia unui cerber de la Rutierã, care e bun prieten de sprit cu seful de la fabrica cu pricina, dar care a reusit sã-i enerveze cumplit pe cei ce conduc orasul. El este politistul care l-a lãsat fãrã permis pe consilierul Ciocoiu al primarului Gibilan si tot el este polistul care a fost la accidentul acestuia când a doborât o femeie pe trecerea de pietoni. Dupã aceste douã evenimente, hop! a fost si doamna angajatã la fabrica de halate albe!

La grajdul Boului Rosu e deranj mare. Cicã se va lãsa cu plângeri penale, fiindcã ai lui juristi nu au citit bine legile prin care se pun oameni în CA companiilor proprii. Si ca sã fie pusã bomboana pe colivã, cel care a fost desemnat sã numeascã oamenii în CA, adicã secretarul care se ocupã de legalitatea institutiei, tocmai a demonstrat cã nu cunoaste legile. Nu mai dãm exemple cã s-ar plictisi procurorii apoi. Dar acolo e vestul sãlbatic când vine problema respectãrii legalitãtii. Chiar Boul Ros vrea sã scape de secretar, dar nu stie cum. Poate îi spune Bogdãnel, bãiatul cu sortulet.

Existã o familie de asa-zisi profesori în Bârlad care au fost de curând miluiti cu functii de directori în scoli. Profesorul în Chiloti, tartorul familiei, e asa de mândru de noua sa posturã, încât i-a predat sotiei sale câteva lectii de cum sã fii un manager arogant si insuportabil. Pãcat cã distinsa doamnã, proprietara unui limbaj de mahala, conduce o scoalã cu renume si un colectiv de dascãli foarte apreciati. Recomandãm celor de la ISJ Vaslui sã mai cerceteze aceastã minunatã familie si chiar sã vadã dacã este atât de pregãtitã în managementul scolar.

Mãlusteni, comuna peste care s-a lãsat blestemul celor de la Agentia de Integritate

Premiantul sãptãmânii este Aurel Ghergescu, primarul de la Mãlusteni, suspendat de ANI, dupã ce si fostul edil a reusit aceeasi performantã. Astfel, comuna Mãlusteni intrã în istorie cu doi primari suspendati de ANI consecutiv. Sã vedem cine are curaj sã se mai înscrie la urmãtoarele alegeri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Lume, lume, la grajdul lui Bou Ros se vrea o schimbare! Majestatea sa, Red Bull vrea sa-i dea aripi bufonului Harat sur, marele stâlp al fertilității din primăriei .Dar dama de noapte, Ancutica de la Notre-Dame încă mai tine la el pentru știe ca fiică sa îl vrea la bulău, dar mai mult pentru că el semnează tot ce trece prin primărie, de ce să se complice? Parcă e prea devreme, tocmai l-a pus pe soțu-i șef, bate la ochi. Povața povestitorului pentru Red Bull este să nu-i dea aripi bufonului și să-l înlocuiască cu dama de noapte, rar mai găsești un argat fără șira spinării care face tot cei spune stăpânul, dacă este nevoie țap ispășitor îl faceți ! Adevărat, argatul merge des să mănânce o shaormă cu bulibașa târgului, dar este o Mata Hari a zilelor noastre WINK,WINK! Iar pentru cuplul de prăvilași le spunem Omnia vincit amor et Alea jacta est !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.