24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Liber sugetator | PAMFLET

Nebunie mare la Primãria Vaslui. În cartierul asistatilor sociali de la Rediu s-a fãcut un proiect din bani europeni de mântuialã: un parc nefrecventabil, strãzi care nu duc nicãieri si o canalizare nepracticabilã. Strãzile sunt atât de sus ridicate, încât par suspendate. Ele ajung la nivelul geamurilor de la casele oamenilor. O banalã poaie a dat peste cap toatã aceastã lucrare de milioane de lei. Strãzile s-au surpat, canalizarea era sã deverseze dejectiile pe Drumul National, iar curtile oamenilor sunt pline cu apã. De vinã pare proiectantul care a fãcut un proiect din birou, fiindcã astfel nu se explicã cum a putut trasa o stradã care se terminã în grãdina unei familii sau au montat pompe de evacuare a apei din canalizare, desi aveau suficientã pantã sã se deverseze natural. Nu mai vorbim cã acele pompe nici nu sunt functionale, fiindcã nu sunt alimentate cu curent electric. Asa se explicã de ce nimeni nu-si asumã receptia lucrãrii si responsabiliii din Primãrie trag de timp. La parc stã un politist local de mai bine de jumãtate de an sã pãzeascã trei bãnci, un scrânciob sau un toboggan.

La Penitenciarul Vaslui s-a schimbat garda de o lunã de zile. A venit director o duduie foarte întepatã si se pare cã i-a cam pus la treabã pe toti ofiterii intrati în depresie. Fostul director a picat la examenul psihologic, la fel cum au picat jumãtate din directorii din tarã. Probabil c-o fi de la apa consumatã în penitenciare, fiindcã altfel nu întelegem cum jumãtate din conducãtorii de închisori au înnebunit deodatã. Sã vedem dacã noua directoare îi va veni de hac coanei preotese, cea care a fost prinsã cu potlogãrii la concurs si cea care a reusit performanta sã dea drumul unui condamnat mai devreme cu un an.

Cine este Hercule din Parlamentul României: Edi Popica sau colegul sãu Neatã de la Vâlcea

Edi Popica ne-a obisnuit ca la început de sãptãmânã sã ne spunã ce realizãri a mai fãcut prin Parlament. În ultima sa postare apare alãturi de un flãcãu la fel de voinic, cu un costum mulat pe corp. Amândoi parcã pozeazã pentru un concurs de culturism. Cu bratele depãrtate de corp, cu abdomenul încordat, mai sã le plesneascã hainele și cãmasa de pe ei. Prin urmare, nu mai conteazã ce au fãcut cei doi în plan politic, fiindcã poza eclipseazã realizãrile lor. Vã propunem, asadar, sã votãm care este cel mai musculos parlamentar dintre cei doi, fiindcã oricum initiativa lor e de tot râsul.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Intradevar, directoarea noua e intepata. La propriu, de cine a vrut sau nu a vrut, si la Bacau si la orice convocare si aici.( a luato unul de virgina). Nu comentam. “Prietenii stiu de ce”. In spate la toate astea este malos care vrea cu tot dinadinsul sa iasa la pensie director, eventual si cu ajutorul sindicatului (care crede el ca are cuvant de spus), dar nu are, fara sa stie ca ministerul justitiei analizeaza propunerile si deciziile de 50 la suta pentru a nu beneficia de 2 ori la rand fara temei legal. Articolul viitor dam detalii, dar se stiu ei cu musca pe palarie.

  2. Adevărat,Doamna Podoleanu,noul director este o femeie care merită tot respectul,dar corectitudinea dumneaei deranjează pe coana preoteasă…și cred k și pe ceilalți care au fost directori înainte care nu știu cum,cred k printr-o minune de la Dumnezeu au reușit să scoată la muncă anumite persoane care nu aveau dreptul la muncă,gen Buga Aurel care este un om potent financiar….oare o fi vorba de ceva foloase necuvenite????k sa nu zic pe direct șpagă????domnul Cărari Vasile fost director adjunct și domnul Bărbuță fost director general care o făcea pe corectul până la urmă a cedat la insistențele prietenului Cărari și i-a scos la muncă pe băieții care. Aveau interzis…o sa vina corpul de control și DNA cum a mai fost să facă niște investigații sa vedem ce a fost acolo…deci sa revenim da,doamna Podoleanu deranjează le sta k un ghimpe pt k nu se lasă manipulată și este incoruptibilă ,preoteasa este fiarta k nu a prins ciolan la cate sfori a tras dar o are pe prietena ,Parteni care cred k printr-un accident a fost pusă director adjunct,și încearcă să o manipuleze împotriva celor ,,incomozi”…săracele daca ar durea prostia și răutatea nu am mai avea loc în spitale…concluzie:noul director ar trebui lăsat și pe viitor doar așa s-ar rezolva multe probleme,pe care le-au creat cei dinainte,și s-ar termina și cu „atențiile”din partea celor potenți financiar pt a sta bine merci la pârnaie…Respect pentru doamna Podoleanu,pt restul nu am cuvinte!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here