spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Mutarea surprizã de la ISJ Vaslui a uimit pe toatã lumea. Se stia cã PSD a tras acest deconcentrat, se cunostea echipa care va veni (Cristina Botan – generãleasã si Andrei Huiban – adjunct) dar nimeni nu se astepta sã fie instalatã în mijlocul examenelor de Bac si Evaluare. La un moment dat, s-a vorbit de o sistare a numirilor în deconcentrate, dupã ce PSD a numit un director la vama Albita, desi postul era al liberalilor. S-au folosit de alonja directorului regional care e pesedist si astfel le-au tras clapa liberalilor. Miticã Buzatu s-a jurat cã nu stie, dar în dos râdea de credulitatea colegilor din aliantã.

Vi-l mai amintiti pe politistul Cãtãlin Popa. A fost la Circulatie, iar înainte pe pensie a fost comandant adjunct la IPJ Vaslui. Si-a gãsit si acesta un loc cãldut la Primãria Vaslui, nu de functionar, cã este pensionr, ci de personal contractual. Neoficial, este consilierul personal al secretarului general Eduard Lãcãtusu. În hârtii este în aparatul propriu al primarului Vasile Pavãl cu atributiuni în buna fuctionare a Consiliuui Local Vaslui. Si uite cum un fost politist pensionar, cu pensie babanã, mai ridicã de la Primãria Vaslui un salariu frumusel, iar alti tineri dornici sã munceascã într-o astfel de pozitie sunt nevoiti sã aplice pentru o meserie prin Anglia, Franta sau Spania.

Umblã vorba prin orasul dintre vii cã cel mai tare sãf al halatelor albe, aflat temporar în concediu medical din cauza unei laringite, rupe barurile prin capitala Moldovei si bea tequila. Probabil cã o fi bunã pentru laringe. Desi doctorul i-a recomandat sã nu iasã din casã, acesta nu si-a putut convinge colega de dormitor si a mai bifat în acest concediu medical si o nuntã la o doftoreasã, care si-a însurat bãiatul. Dacã nu ne crede, îi dãm pozele!

Boby si Sorinel au „spart” audienta la … bibliotecã

Salutãm prezenta la Biblioteca „Stroe Belloescu” a doi oameni însetati de culturã, consilierul PSD Sorinel Rãducanu si Boby Brãtianu, fiul bulibasei din Bârlad. Nu stim dacã au permis de intrare la bibliotecã, dar cum acolo era un eveniment cultural de o însemnãtate aparte, cred cã s-a fãcut o exceptie. Îi rugãm pe cei doi ca, pe viitor, sã-si facã legitimatie dacã vor sã citeascã cãrti beletristice.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Faptul ca doi reprezentanti ai etniei romilor participa la un eveniment cultura,nu este subiect de pamflet ,ci mai degraba o manifestare a rasismului si a unei frustrari de neam prost si de BOU!

    • cit e gluma .. gluma .. dar cine nu a auzit ca cei mai multi cocosei /lovele se fac pe spinarea tiganilor si cu proiecte pentru ei… de 30 si ceva de ani tot se cauta ” a doua sansa ” pentru tigani…. romanii i si iau banii si tiganii tot tigani ramani nici nu trec si ei la alt stadiu ..DE RROM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.