24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Liber sugetator | PAMFLET

La Bârlad, la Complexul Comunitar 1 ce apartine de Protectia Copilului, s-a fãcut schimbul de generatii. În locul Poliseniei a fost numit Costel Zarã, un bãiat orientat din noul val, care a promis solemn cã o protejeazã pe noua pupilã a lui Dragos Cazacu. Polisenia a plãtit pretul neputintei protectorului ei, care a fost tras pe dreapta de mai mult timp. Dar nu se stie ce va fi când se va trezi bãrbãtia din el.

Când primarul Boros i-a dat spatiul lui Bîca, presedinte de sedintã era chiar finul senatorului. Nu stim dacã a votat si el atunci, dar e un pic de incompatibilitate dacã a fãcut-o. Fiindcã omul figureazã în scriptele de la Senat, ca angajat pe cabinetul lui Bîca si nu putea în acelasi timp sã voteze pentru când i s-a atribuit spatiul. Pe deasupra, mai e si finul lui Bîca. Trãiascã nasu’ mare!

Se pregãtesc ultimele mutãri în deconcentrate, fiindcã de la 1 Iulie e mai greu cu angajatul la stat, iar pentru a fi sef de institutie, îti trebuie obligatoriu sã ai patalama de la Agentia Functionarilor Publici cã esti functionar. De exemplu, proaspãtul secretar de la Gherghesti vrea sã zboare pe un loc de muncã mai bun si din acest motiv a semnat si demisia în alb, asa cum i-a cerut Nixon, primarul. De fapt, acesta asa face cu toti angajatii. Probabil e colectionar de demisii în alb.

Solomon a ajuns în gura lui Pãtraru de la Starea Natiei. Maricel Boul a rãmas interzis

Adrian Solomon a fost vedeta sãptãmânii la Starea Natiei. Pãtraru a avut un roast de zile mari la adresa deputatului nostru. „Vã mai amintiti de aceastã formã diformã de viatã”, si-a început numãrul Dragos Pãtraru. Ulterior, l-a gratulat cu apelativul de „shoarma ambulantã” sau „shaorma cu de toate, care nu are nimic în cap”. Finalul a fost apoteotic: „la el în cap o fi întuneric, acolo nu a mai avut loc o ciocnire de neuroni încã din copilãrie!”. Vã dati seama cã, dacã Maricel Boul ar fi fost autorul acestui roast, eram si crucificati la Tribunal

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

 1. După mai bine de 10 ani de lipit aduce si de împărțit mărțișoare a primit si Zara ceva sa nu mai plângă! La ce are el in cap, părerea mea este ca trebui sa lipească 150 ani afișe si poate il puneam portar!

 2. După mulți ani vad ca lumea vine la program la muncă și stă la program, își face fiecare treaba în liniște pentru ce este plătit. Deci dacă asta înseamnă „comunism” eu sunt Pentru, fiindcă ne-am saturat ca doar unii sa muncim și sa fim la muncă iar alții în vacanțe.

  • Vezi de treaba ca cine a muncit înainte, muncește și acum. Cine a frecat menta inainte o freacă și acum. Schimbari sunt, dar nu în lucrurile esențiale.

 3. Domnule Mărgelatu, ce trebuie competență? La ce e bună ea? Trebuie abilități de lipit afișe, cules scame de pe sacourile sus-pușilor… de astea.

 4. Domnule Cristi, să nu credeți că în prezent duce lipsă de „acrobați” care merg pe sârmă pentru el, însă mai sunt și oameni care au conștiință și ceva materie cenușie sub osul cranian, care-l văd fix așa cum este el și care pentru acest motiv nu merită să fie tratați ca niște impostori și trași pe dreapta doar pentru că au un cuvânt de spus. Dar… așa e comunismul, cu muuultă cenzură, că tot îmbrățișa ideologia domnul Zară.

 5. Mironico, dacă ștergi comentariile, te ia neamțul la mare. Trai neneacă… mâncare, băutură, supraveghezi copiii, poate scrii și un articol… Ce zici?

 6. Și colegul lui Nixon de la Puiești,primarul ” Neamț” are un sertar de demisii în alb.Consilierul primarului,cel cu 6 clase are scrisa demisia în alb,consilierul vicelui,niste muncitori din primărie la fel.Oare ce înseamnă asta? Șantaj ,nu.i așa? Nu ai voie sa ciripești nimic că îți arată demisia.Dar daca dai like pe Facebook ești premiat

  • Hai că asta este o răutate! Nu are 6 clase! Are… 7 ! Și dacă vrea, ar putea fi chiar și viceprimar … Cât despre demisii, trebuie să-i țină și ,, neamțul” cumva in frâu, altfel își iau 👃 la purtare…

 7. E rău când va pune la treabă, nu? :))) Mi a fost șef vreo 3 ani și la cum îl știu nu se lasă până nu-i pune pe toți pe sârmă.

 8. Zară și tot neamul lor de șefișori cu gleznele goale, numai unul și unul. Competenți nevoie mare, numai figuri fără fundament! Dar care pupilă, bruna sau blonda?

 9. Când aveți timp, încercați sa purtați câteva fraze cu acest domn Zară…. Să vedeți câtă cultură sălășluiește în dumnealui. Un PSD-ist neaoș!

  • A naibii că am avut timp de purtat câteva discuții, (că „fraze” nu ne permite limba română), ceea ce vă recomand și dumneavoastră; nu de alta, dar ați avea de învățat din punct de vedere profesional și uman.

   • Domnule „celalalt coleg” cum vi se parefatul ca la prima sedinta, in calitate de sef de complex, personajul in cauza a declarat, cu emfaza, ca el este „adeptul metodelor comuniste de conducere”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here