9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Liber sugetător | PAMFLET

- Advertisement -

În grajdul Boului Roș există un nene care o face pe contabilul șef, pe nume Gânsacu’. Se pare că directorii de școli îl hrănesc pe gânsacul nostru ca pe timpul bunicilor. Îi bagă forțat pe gât tot felul de boabe, pardon, licitații prin atribuire directă și, culmea, el alege firmele care execută lucrările. Dacă e să ne uităm pe raportul celor de la Ograda cu Conturi, o să vă puneți mâinile în cap. Se pare că acestui gânsac i-a crescut ficatul atât de mare, că e numai bun de pateu pentru cei de la DNA.

Tot în grajdul Boului Roș, are loc o revoluție culturală. Cică duduile și tipii trecuți de a doua tinerețe, dar care stau bine la capitolul testosteronului, au devenit brusc interesați să crească profesional. Așa că, au scos din visteria grajdului o sumă frumușică de bănuți pentru niște cursuri de perfecționare de pe malul mării, iar cazarea e numai de la patru stele în sus. Păi, să avem pardon, la Vaslui, la omul roș, chestia aceasta e fumată de mult. Ei aveau două sesiuni de cursuri, iarna la munte, vara la mare.

La Vama unde Calu’ este șef mare, s-a închiriat un scanner pentru a dibui mai profesional pe cei cu droguri sau cu țigări de contrabandă. Toată lumea se întreabă de ce nu cumpără unul, fiindcă la cum radiază acesta închiriat, toată lumea o s-o mierlească în curând. Dar să revenim la calul nostru, care se pregătește de concurs, odată cu vameșii de rând. Unii pentru un post de vameș simplu, el pentru cel de șef la Regională. Ce credeți, dacă o să-i cadă întrebarea de ce ANAF-ul închiriază un scanner în Vamă și nu cumpără unul, credeți că o să mai treacă proba? Noi spunem că nu va ști răspunsul, dar batem pariu că va copia, iar cei de la SRI vor închide ochii.

Zuzu, un prieten al Muzeului din Bârlad, nota 10 pentru ținută liberalo-pesedistă de la vizita ministerială

Maricel Boul acordă nota 10 pentru ținuta din timpul vizitei ministeriale de la Muzeul “Vasile Pârvan” din Bârlad, domnului Zuzu Caratănase, artist plastic, un bun amic al directorului Mamaluacă. Plusul ținutei sale vine de la cravata roșie de pionier, așezată într-un stil clasic liberal, față de Buzatu, care a purtat o ținută casual de aristrocat vienez. Așa, artistul Zuzu a împăcat și capra și varza, adică atât pe primarul liberal, cât și pe patronul pesedist. Fiindcă se știe că CJ Vaslui este instituția care finanțează muzeul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.