-4.4 C
Vaslui
01-feb.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

La Bârlad, într-o editie specialã a paginii de FB a Primãriei, Dumitru Boros a prezentat în regia tonomatelor angajate sã le facã imagine celor douã hârburi de ambulante aduse din Franta pentru spital, cu care se vor cheltui o grãmadã de bani pânã vor fi omologate de Agentia Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din România. Însã ce au tinut ascuns strategii care construiesc din spate imaginea primarului de tip nou din Bârlad e achizitia celor douã masini noi, noute, Opel, aduse pentru doamnele de la TESA si care au costat peste 50.000 de euro. Adicã bolnavii cu masini second-hand, functionãrimea cu masini noi. Halal empatie!

Nu se mai vorbeste nimic despre furtul de bani din casieria Muzeului Judetean Vaslui. Se pare cã oamenii rãi vor sã o încalte pe o anumitã duduie cu tot calabalâcul, iar smecherii care au furat topãie de fericire cã nu au fost prinsi, fiindcã furãciunea e un pic mai veche. Dacã s-ar fi mers mai jos de anul 2018, s-ar fi gãsit probe mai concludente. Spunem aceasta, fiindcã de când s-au pus salariile pe card, mare lucru nu s-a mai putut fura. Pe vremuri, când banii se luau cu sacosa de la Trezorerie, contabil era un anume Popa, fost comisar de la Garda Financiarã, mare prieten cu Nistor, fost director la CJ si cu Buzatu. Acolo trebuie cãutat nodul Gordian, nu în zilele noastre când diurnele se plãtesc din încasãrile de pe bilete.

Ne place marea zarvã care se face în jurul promovãrii echipei Rapid Brodoc în Liga a III-a, de parcã a promovat în Liga Campionilor. Buzatu si Pavãl, care mai de care, se laudã cã aduc bani la echipã, dar cu totii uitãm pe Sporting Juniorul care de ani buni joacã în aceeasi ligã si nu-i bagã nimeni în seamã. Cracea, finantatorul echipei, s-a zbãtut ani de-a rândul, antrenând copiii, ba la Zãpodeni, ba la Deleni, a lansat zeci de jucãtori pe la Nationalele de junior si nimeni nu i-a dat un sfant. Acum, când vine omul de partid si promoveazã cu echipa sa în Liga a III-a, toatã suflarea politicã exaltã si latrã si se îngrãmãdesc sã o finanteze. Nu mai vorbim de FC Vaslui, pe care nu s-au lãsat pânã nu au falimentat-o, folosindu-l pe post de ciomag pe marele conducãtor, Ciprian Damian. Imediat dupã ce a îngropat echipa lui Porumboiu, a si fost rãsplãtit de Buzatu: i-a preluat firma gãuritã si a oferit la schimb fiului sãu terasele si cafenelele sale, care aveau vânzãri mai ceva ca buticurile din Gara de Nord.

Mistretul cu colti de argint

Dacã n-ar fi fost poetul Stefan Augustin Doinas, astãzi n-am fi avut titlul potrivit pentru marele eveniment din familia politicianului Mircea Gologan, care si-a sãrbãtorit weekendul trecut nunta de argint. Am ales special acest nume, fiindcã odatã cu împlinirea celor 25 de ani de la cãsãtorie si-a dat pe fatã (adicã si-a arãtat coltii) si simpatia politicã, renuntând la calitatea de tehnocrat. Îi urãm casã de piatrã si sperãm sã ne vedem cu bine si la nunta de aur, când va fi un fel de Prâslea cel Voinic din comedia Merele Rosii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Apropo de cele doua hârburi aduse din Franța!
    Dintotdeauna transportul de medicamente între pavilioane (Secțiile TBC și psihiatrie, ca spital de copii nu mai exista) se face cu mașini neconforme (chiar și cele noi, care nu sunt prevăzute cu aer condiționat)!
    Bine, Mitica! Bravo….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.