spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

La conferinta de presã în care Buzatu si Pavãl au prezentat calendarul evenimentelor culturale ale acestei toamne, a fost prezentatã o duduie tinericã, câtãreatã de muzicã popularã si jurnalistã de ocazie la Televiziunea Vaslui. Aceasta a anuntat cã este reprezentanta unui grup de initiativã al tinerilor, care-si doresc ca în 2024 Vasluiul sã devinã capitala tineretului din România. Bineînteles cã aceastã doamnã, Teodora Panainte, este membrã PSD, proaspãt numitã de primarul Vasile Pavãl pe functia de manager al Ansamblului Rapsodia Vasluiului. Culmea e cã la data prezentãrii ei oficiale, ca lider al acestui grup de initiativã al tinerilor, am aflat cã tocmai a fost datã afarã din acestã organizatie. Ce ghinion! Oare or fi aflat si acei tineri cã tipa e pesedistã, bifând si o micã sinecurã?

S-au publicat în Monitorul Oficial listele cu lucrãrile aprobate de Guvern pentru programul Anghel Saligny. Pentru comunele pãstorite de primarii PSD si ALDE, listele au fost „verificate” personal de Buzatu si Dan Marian, care le-au ajustat dupã interesele de partid. Numai cã la unii primari au tãiat mai mult, la altii au pus. Deja unii edili s-au ofuscat rãu, mai ales cã primiserã promisiuni. De exemplu, la Dragomiresti au tãiat un drum de 8 kilometri care tipã dupã asfalt, în comuna Stefan cel Mare au scos de pe lista eligibilã o canalizare si reteaua de apã dintr-un sat, s.a.m.d.

Umblã niste auditori de la Asociatia Comunelor prin judet si îi sperie pe primari sã încheie contracte la asa zisul Monitor Oficial Local, o inventie a unui smecher de la Bucuresti, mare sef la aceastã asociatie, care suge câte 9000 de lei de comunã pentru un link pe un site oarecare. Problema e cã auditorii fac abuz de putere. Monitorul Oficial al fiecãrei comune trebuie sã stea pe site-ul comunei, nu pe un link de la Asociatia Comunelor. Poate îsi bagã un pic coada Kovesi în aceastã afacere de milioane de lei, mai ales cã tot aceastã firmã se ocupã si cu organizarea de cursuri de formare pentru functionarii din comune. E smecheria aceia în care oamenii primarilor îsi fac concediile la munte si la mare pe banii contribuabililor

Mesaj pentru Patrula Cãtelusi

Un vasluian supãrat cã un bustean i-a blocat trotuarul a scris un mesaj cãtre cei care se ocupã de gospãdãrirea orasului, adicã celor de la Goscom: „Nesimtitilor, eliberati trotuarul!” Cu sigurantã cã Patrula Cãtelusi va prelua acest mesaj pe care-l va viraliza pe grupul „Mândru cã sunt vasluian”, arãtând încã o datã cã liberalii sunt vinovati cã a fost furtunã în oras. Dacã copacul ar fi cãzut la Rediu, sigur l-ar fi sutit indienii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Cum adică primarul a numit o duduie PSD ca manager la Rapsodia Vasluiului? După care legi? La Vaslui s-a dizolvat consiliul local sau de ce consilierii admit asa ceva? Managerii nu se pun cu mână de oricine n-are treabă. Doar prin concurs se stabilește care va fi manager.
    Adică au fost lăsați pe tușă maestrul Cristian Năstase și George Forcos Palade pentru o membră PSD așa că este blondă?
    Rapsodia Vasluiului este subordonată Consiliului Local. Consilierii hotărăsc soarta Ansamblului și nimeni altcineva.
    Fată dragă și blondă, ține-te de cântat și de scenă și lasă manageriatul pentru cei care chiar merită. Asta până nu vei ajunge de toată cacaoa.
    Personal îi voi căuta pe tinerii vasluieni care au dat cu flit acestei blonde supreme și au scos politicul din echipa lor. Sunt mândru de voi! Maxim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.