spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

La Bârlad e scandal mare la Casa Presei. Cicã Simonica, pupila Boului Ros, vrea sã fie cea mai frumoasã si mai desteaptã din tot grajdul. Numai cã spânul, Rãzvãnel, noul purtãtor de vorbe, nu acceptã în ruptul capului si a pornit rãzboiul. Si asta, taman când numãrul de jurnalisti hrãniti din bani publici cu sinecuri a crescut. Cristina de la Gãina Grasã a fost si ea angajatã sã scrie comunicate contra 2.000 de lei pe lunã pentru bãietii de la drumuri din Bârlad.

Bârladul aratã acum ca dupã bombardament din cauza lucrãrilor la apã si canal. Bârlãdenii îndurã, fiindcã trag nãdejde cã odatã si odatã tot o sã se termine lucrãrile si o sã se punã asfalt nou. Noi însã nu mai credem acest lucru, dupã ce firma de la Bacãu care a câstigat lucrarea a trimis o notificare la Primãria Bârlad cã reziliazã contractul cu Aquavas si cu CJ Vaslui. Ce s-a întâmplat, nimeni nu stie. Probabil cã cineva din Primãrie le-o fi fãcut bau! Dar noi stim cã firma are niste conducãtori care nu prea fac în pantaloni când primarul nu le predã amplasamentele. Cicã unul dintre patroni o are pe sotie la DIICOT si probabil cã l-o fi învãtat pe bãrbat-su diferenta între șantaj si presiune.

Dupã ce Gibilan a tot dansat pe la zilele comunelor din jurul Husului, brusc, într-o dimineatã l-a luat durerile la inimã si s-a dus fuguta la spital. Noroc cã aici l-a gãsit pe manager, care s-a ocupat de el ca si cum ar fi client VIP. Dacã doctorii din spital nu ar fi fãcut petitie ca acesta sã nu plece la Vaslui, azi Gibilan nu ar fi avut la cine sã meargã. Acum sã-l si fi vindecat, fiindcã anghinele pectorale sunt extrem de periculoase.

Cavalerii de la Malta, în popas pe la Suletea

Un copilandru de pe meleagurile noastre, crescut cu cucuruz si zamã de curechi, a ajuns cavaler de onoare al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, din Malta, adicã acei „cavaleri în zale lucii” pe care-i pomeneste si Eminescu în Scrisoarea a III-a. Ei, vã dati seama ce onoare pe judetul nostru, pe România, ca primarul de la Suletea sã fie un astfel de cavaler. Pãi si performanta lui David, recordmenul nostru mondial de la înot, pãleste pe lângã realizarea lui Tamas. Sperãm din tot sufletul ca acesta sã fie pe bune cavaler de Malta, nu ca smecherul de Secureanu, fostul manager de la spitalul Malaxa.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Lasati-l pe buzamat sa-si faca linistit concediu ,e plecat impreuna cu contabila sefa bolgar la Sovata ,pana la sfarsitul saptamani viitoare nu sunt.Chiar vreti sa le stricati concediu :)))

    • Iar cu Catalina ? E șmecher rău Buzamat asta. In Delta cu Geanina directoarea Licurici-la Sovata cu Catalina -contabila Sefa Reizer. Bine ca poate sa le “activeze” pe amundoua și sa și rezolve interesele. Problema e ca el va cădea rău și le va trage și pe cele doua doamne cărora le place viața .

  2. Înseamnă că Spitalul, Doctorii si Managerul mai prezintă încredere ca doar nu îți lași viata și sănătatea pe mâinile oricui(lucrurile cele mai prețioase cred eu pt orice om).Chiar dacă o sa râdeți din nou de mine ca sunt penibila știu unde și cu ce greșesc,departe de mine gândul de ai aduce Domnului Manager vreun deserviciu de imagine, au avut alții grijă să scoată în evidenta toate defectele Domnului Doctor, criticând ul în toate felurile neuitând cont de nimeni și nimic, demonstrând mi mie o inculta ca în ziua de azi Raul trebuie să predomine cu orice scop Chiar și călcând peste orice,dc Domnul Manager a spus adevărul prin felul dansului direct și sincer a fost admirat apreciat acum dc a deranjat pe careva este denigrat și se urmărește prin toate mijloacele posibile distrugerea dansului, doar un orb nu poate sa și dea seama de lucrul acesta.,stpo ca nu are rost sa mai enumăr ca fiecare o va tone pe a lui și iar voi fii făcută în toate felurile, mda ma mir ca vorbele unei analfabete inculte stârnesc vreo reacție pt mințile luminate,educate și bune samaritean ce sunt.

  3. E clar.. Buzamat începe sa cada..nevasta sa a fost înlocuită de la inspectorat. Daniel nu mai are contract cu cei de la apa canal . Dar l as ruga in numele bârlădenilor sa facă totuși public contractul cu Motris de refacere ca a străzilor si ce perioada de garantie are ca deja a început sa sara asfaltul după doua săptămâni. Buzamat pregătește te ca începe debarcarea ta. Inginerul adevărat C.D. se încălzește deja in tribuna de doua săptămâni de cand tatucu a discutat cu el. Se pare ca negocierea cu PSD e deja făcută.

  4. Bai fraților dar de unde are Reizer atâția bani sa o plătească și pe Cristina și pe Cezara? Bai dar ăștia nu sunt tot bani publici ? Aloo Reizer? Buzamat? Nea Primarul? De unde atâția bani pe presa pt imagine ??

  5. De ce nu ati scris informatia completa? Ca Găina Grasa e chiar Cristina, si ca e platita de Reiser sa scrie comunicate. Stiti voi… Reiser, firma aia care lucreaza prost si plateste cele mai mari salarii din Barlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.