spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Îl mai tineti minte pe Cãrnitã, omul care a cumpãrat pentru Tudorel, printul Vasluiului, un hotel ? Ei, acest distins domn tocmai a cumpãrat de la un mic chiabur cu autobuzedin Husi o proprietate la Tanacu. De tranzactie s-a ocupat fratele sãu, un jurist de mare clasã. Cine stie dacã plângerea penalã fãcutã de transportatori presedintelui de CJ mai ajunge la vreun Parchet!

Este o duduie nouã juristã sefã la Fabrica de Sinecuri de la Moara Grecilor. Cicã tãntica aceasta, cât a lucrat la un notar, s-a ocupat de tranzactiile lui Uzatu cãtre Anuta. Acum a primit si rãsplatã. Sã vedem dacã se descurcã, fiindcã juristii de acolo sunt negri de supãrare. Dupã ce au muncit pe brânci, nu au fost promovati.

La IPJ s-a eliberat un post de adjunct la Politia Municipalã Vaslui si e mare vânzãlealã. Seful ar vrea pe cineva tot de la Bârlad, Nacu de la IPJ si-ar dori un politist care sã nu fie amestecat cu mafia din sistem. Pânã la urmã o sã vedem cine ajunge sef, dar dacã vine un vasluian care acum e prin judetul vecin, nu-l vedem bine pe politistul care e prieten cu interlopii.

USR si-a adus guristul în CL si poate face un duet cu solista PSD-ului din Rapsodia Vasluiului

Îi urãm bun venit în CL lui Dãnut Bîicu, un lãutar iscusit din USR. Astfel, Legislativul se întãreste în plan artistic si partidul sãu poate cere postul de manager adjunct la Rapsodia Vasluiului pentru a echilibra balanta politicã. N-ar fi rãu sã încerce un duet cu Teodora Panainte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Și ce dacă scrieți voi că au angajat jurist la Protecţia Copilului? Interesează pe cineva sau interesează pe Cazacu articolul vostru? Vorba aia:câinii latră, caravana trece!

  2. Nacu să se uite la trecutul lui ,mai bine s-ar concentra pe dosarele penale deschise pe numele său, de impartitul functiilor au grija a

  3. Balanța politică a fost echilibrată deja. Noul consilier lăutar și-a adus odrasla la Orchestră. Este comic pentru noi și umilitor pentru primar să afle tot timpul de prin ziare cum consilierii își bagă amantele sau neamurile prin echipa lui, dar fără știrea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.