spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Vã mai amintiti mega smecheria lui Tudorel Printisorul când, prin intermediul a doi interpusi, a cumpãrat hotelul Europa. Teoretic, în acte si la butoane e celebrul Cãrnitã, un mic smenar de cartier, secondat de un individ din Anglia, cãruia lumea prin Vaslui îi spune Bordei. Ei, acest tip a fost arestat în Anglia pentru trafic de persoane, evaziune fiscalã, fals, uz de fals etc. Pe lângã banii de la fetele care fac prostitutie, individul mai încasa si cei 50.000 de lire de la statul englez pentru start up fictive. Cicã vor mai face arestãri politistii londonezi, chiar si la noi în judet. Sperãm cã nu au ajuns si pe la Pongo.

Gibilan a fãcut-o latã la Lidl în Husi. Si-a umplut cãrutul cu de toate, dar nu s-a grãbit, desi stia cã e aproape ora închiderii. Când a ajuns sã plãteascã, vânzãtoarele tocmai închiseserã casa de marcat. Acesta s-a fãcut negru si a început sã mârâie, furios cã vânzãtoarea nu stia cã are de a face cu însuși primarul. Noroc cu o altã colegã de-a acesteia cã l-a recunoscut pe Gibilan si i-a fãcut semn sã se ocupe de el. Legenda spune cã casiera ar fi deschis casa de marcat si Gibilan ar fi plãtit cosul de produse. Doar oare o fi asa? Cã aceste case de marcat se închid de la centru.

Degeaba se umflã majoritatea din CL Vaslui, cã primarul Pavãl îi duce de nas cum vrea. De exemplu, ultima cântare de la Teatrul de Varã a formatiei Rapsodia Vasluiului nu a avut girul CL, dar pe afiș apãrea cã taman ei sunt organizatorii alãturi de Primãrie. Deci, tacit, cei din majoritate acceptã aceastã situatie, unde primarul face spectacole pentru efectivul de partid, nu pentru vasluieni. Consilierul Barbu a primit ordin ca la spectacolul de Sf. Maria sã aducã 300 de membri PSD, numai cã acestia s-au cam plictisit si au zis pas.

N-au fost mici la bâlci, dar i-a bãgat Onciu de la culturã, pe furis, în Copou

Premiul sãptãmânii merge la Consiliul Judetean, la Lucian Onciu, care a reusit performanta sã mute bâlciul de la stadion, în Copou. A reusit performanta sã facã clandestin o micã mustãrie cu ale gurii la Târgul mesterilor populari, fãrã sã fie descoperit de zbirii de la DSVSA, care tocmai închiseserã terasele cu mici, porumb si vatã din bâlci. Cicã s-a mâncat în Copou o tochiturã si un gulas de nota 10, de era sã falimenteze Crama Domneascã, care se strãduie sã hrãneascã functionarii din Vaslui la prânz cu 25 de lei

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.