2.2 C
Vaslui
03-dec.-2022

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Scandal mare la Militia orasului dintre vii dupã ce adjunctul lucreazã la niste dosare mai sensibile, cum ar fi acela cu geanta de bani de la „Buzdugani”, care a ajuns la Gibilan, si al ambulantierului patron de tir care munceste la firma sa cât e în concediu medical la stat. Seful militienilor, un bãiat împãtimit dupã telenovele turcesti, i-a cerut acestuia sã intre în concediu de urgentã. Prin manevra aceasta, marele nostru telenovelist spera sã-i ia dosarele si sã le repartizeze la un coleg care sã le uite într-un sertar. La fel a procedat si cu un militian de la Circulatie, care a pus botu’ si acum executã un concediu fortat de 38 de zile.

Avem un inspector la ISJ, negru si rotofei, care vrea sã pozeze într-un minoritar îndrãgostit lulea de o învãtãtoare din Negresti. Numai cã aceasta mai are un iubit, care nu prea stie de glumã, adicã dã bine cu pumnul. Si închipuiti-vã cã cei doi la un moment dat s-au intersectat, iar inspectorul nostru din sudul judetului a luat o bãtaie sorã cu moartea. Tipul care l-a bãtut a fãcut-o stiintific, ca pe vremuri, când te altoiau securistii fãrã sã se cunoascã.

Maseorul de la Rapid Brodoc s-a debarasat brusc de meteahna de a sta pe bancã la meciurile oficiale din Liga a III-a. Acum, acesta sade frumos în tribunã ca un patron adevãrat, chiar dacã în acte este maseor. Bine cã a învãtat aceastã lectie. Dacã vrea sã se certe cu arbitrii, s-o facã precum patronii în emisiuni de TV, nu de pe bancã.

Bombardierul Barbu si umilul Trifan, într-un instantaneu sugestiv

Se spune cã o pozã face cât o mie de cuvinte. În imaginea alãturatã vedeti doi politicieni aflati la Zilele Toamnei din Zorleni, înconjurati de trei tinere frumoase îmbrãcate traditional. Ciprian Trifan, vicepresedintele de la CJ Vaslui, e cu mâinile în fatã, umil si incomodat de burticã, Alexandru Barbu, Hopa Miticã al PSD, e cu mâinile pe unde nu trebuie, ca un bombardier, cu „bijuteriile” la vedere.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.