spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
08-dec.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Kalu de la Vamã a dat lovitura. L-a turnat pe fostul sef de la Regionalã, care era cantonat pe la Vama Iasi, în plin rãzboi al României cu Suedia pentru spatiul Schengen. Astfel si-a securizat postul, fiindcã se auzise cã scaunul i se cam clãtina. Rezultatul s-a vãzut! Zeci de perchezitii si șeful de la Iasi, dus cu duba la audieri.

Primarii au devenit piese grele în comunitãtile lor. Pe fondul de vânãtoare de la Dragomiresti s-au dat lupte grele pentru preluarea lui, dupã ce o asociatie din Bucuresti, Lebãda, a anuntat cã nu prea mai poate duce contractul pânã în 2027. Primarul din Ivãnesti si l-ar fi dorit, dar cel de la Dragomiresti s-a mobilizat si i l-a suflat lui Novac de sub nas. Pretul a fost unul destul de mare. Vreo 40.000 de euro, plus plata concesiunii, 16.000 de euro pe an. Aceste sume sunt la negru, fiindcã oficial, titular pe fond pânã în 2027 va rãmâne tot Ascociația Lebãda.

Înlocuirea lui Adrian Tighici de la Organizatia Municipalã Vaslui cu Vali „Monstrã” Caragatã e una de prost augur. Probabil de aici va veni si declinul PSD la Vaslui, care deja se vede cu ochiul liber. A fost dorinta lui Pavãl si s-a împlinit. Acum, cã a venit noul sef, poate va plãti si chiria la Goscom pe spatiul detinut în Centrul Civic de organizatie, fiindcã pânã acum plãteau vreo 300 de lei, apoi a venit noul director liberal si le-a urcat chiria pe la 2.000 de lei, urmând ca de la anul sã ajungã la valoarea sa realã de 4.000 de lei.

Arcãleanu a chiulit de la sedinta de CJ, pentru a merge la Trifu, la TV

Marius Arcãleanu este cel mai neinspirat politician al sãptãmânii. A plecat din sedinta de CJ, unde ocupã un loc pe care nu-l mai meritã, dupã ce a fost exclus din PNL. Si urgenta care credeti cã a fost? Aparitia la o televiziune localã cu 50 de urmãritori pe FB. Altãdatã când mai chiuliti, gânditi-vã cã electoratul nu v-a trimis la CJ ca sã mergeti la TV, ci sã-i reprezentati interesle în CJ.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.