spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

În ianuarie 2023 a fost programat mult asteptatul concurs pentru ocuparea functiei de sef al Inspectoratului de Politie Vaslui. Se antreneazã multi pentru aceastã functie. Cicã si pe fostul comandant Nacu l-ar bate gândul sã se înscrie la concurs. Si PSD are om pe care l-ar vrea însurubat în scaun. E vorba de comandantul de la Municipiu, Preacinstitul Bejinariu. În secret, se mai antreneazã cineva din Iasi si parcã vedem cã acesta o sã si câstige.

La Politia Localã Vaslui e mare forfotã. Plecarea lui Catanã pe nepusã masã a înflãcarat mintile unora care se viseazã sefi acolo. Noi riscãm un pariu si spunem cã functia va fi preluatã de un fost politist de la IPJ, care acum este consilier la primarul de la Zapodeni. Îl cheamã Diaconu, iar în unele cercuri se laudã cã Pavãl nu-l poate refuza, mai ales cã se cunosc de pe vremea când acesta mai dãdea cu subsemnatul pe la Politie pentru afacerile fiilor sãi.

Se pare cã cineva din CJ Vaslui a rãmas dator unor bãieti destepti din sistem, dacã pe nepusã masã se discutã de preluarea echipei de fotbal Rapid Brodoc, la buget. Stim cu totii cine-i patronul din umbrã al echipei si îl mai stim si pe cel mai din umbrã, de la Militie. Probabil e o ultimã datorie pe care cineva o plãteste pentru printisorul judetului care în trecut a fost prins prizând praf de copt, în postul Crãciunului.

„Cavalerul” Garincha, îmbrãcat ca un rapper la defilare. Noroc cã nu si-a fluturat „bãrbãtia” în vânt

Întâiul bãrbat al judetului, cavalerul Garincha, si-a încordat muschii când a primit onorul de Ziua Nationalã, de zici cã era la un concurs de culturism. Si dacã tot a avut acest privilegiu, se impunea sã aibã o tinutã de cavaler, în ton cu bãrbãtia pentru care a fost decorat. Putea, în loc de geacã de fâs, sã poarte un palton. Noroc cã nu si-a pus gluga-n cap. Ar fi fost penibil.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

  1. Bine… Garincea este un mârlet dar cum ar fi fost sa fie un domn după ce a fost cățărător pe stâlpii Romtelecom? Omul este pregătit pt vremea rea! Oricum fata de Popica care nu a lucrat niciodată nimic pana sa fie numit prefect de nasul Solomon-Shaorma este totuși altceva.

  2. Legal, toate concursurile din ultima luna sunt nule, domnul Catana neavand dreptul sa faca parte din comisiile de examinare si nici drept de semnatura, fiind declarat incompatibil prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila la Curtea de Casatie si Justitie.

    • Gresit,solutia a fost dată pe 18.11.2022,concursurile au fost organizate și validate până la această dată ,problema este alta cu acest ultim concurs de la pol.locala,săpați in dosarele candidaților ,nu au îndeplinit condițiile pt a participa la concurs.Iar domnul director chiar avea dreptul să fie membru în comisie….cred că sursa este slabă,domnul Tighici nu putea face parte din comisie deoarece era la cursuri și era cam incompatibil.

  3. Mai este și la Codaesti un fost milițian pensionar care este acum consilierul primarului care face naveta de la Vaslui la Codaesti cheltuind pe combustibilul pentru mașină aproximativ 2000 roni pe luna și îi mai rămâne din salariu cu 2000

  4. La Locală Vaslui se pregătește Popa nu Diaconu! Are,, experiență „”, este consilierul personal al lui Pavel și susținerea lu’ cumătru Dan Marean. Verificați bine sursele de informare.

    • Popa este pe post de consilier juridic,nu este consilier personal al lui Paval ,și dacă se lasă cu concurs pt Director la Pol.Loc.crede-mă că nu are șanse , din surse așa cum se vehiculează când o fi daca o fi vacantat și scos la concurs acest post o sa fie ocupat de un/o persoană care este pregătită nu de primar sau de politruci ajunși pe la împărăție ci de anumite servicii.(Oare Popescu ce așteaptă?)

  5. Sigur,când dormi mult pe la primării ai timp sa visezi posturi,dar cum unii și prind posturi străine le curg mucii si vor șefi pe la Locală.Alooo,inca nu este vacantat postul și nu săpați groapa altora….Valică e greu la Locală….vezi și tu pe la privat că acolo este de munca.

  6. Catana ca și Chelaru niște milițieni care au ajuns la poliția locală pe ușa din dos putând bocancii primarilor, niște oameni destoinici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.