Liber sugetator | PAMFLET

Îl mai tineti minte pe Pongo, cel care a îngropat FC Vaslui si care a furat de la Porumboiu multe milioane de euro? Ei, acest om s-a îmbolnãvit de Covid, iar surse spun cã boala sa e un pic mai gravã decât au majoritatea celor care se infecteazã. Probabil, îl mai ajung blestemele! Si dacã tot vorbim de Covid, sã mai spunem cã prin Husi umblã un zvon, cum cã si deputatul Cãciulã ar fi în izolare, dar noi nu putem bãga mâna-n foc.

La o emisiune electoralã transmisã pe Facebook de Tazu, varianta de Husi a lui CTP, Anuta ,sefa de cabinet a lui Buzatu, a fãcut spume. I-a reprosat “realizatorului” cã nu a fost atent, iar lui Buzatru, în timpul emisiunii i-a stat suvita de pãr necorespunzãtor. Si cã Ciupilan i-ar mai fi spus cã intentionat a fãcut ca papa Jean sã-l eclipseze. Vedeti, acesta este motivul pentru care noi nu îl invitãm pe Buzatu la emisiuni. Nu am suporta critica Anutei.

Frustare mare în tabãra lui Buzatu. La AEP s-a schimbat ceva în softul cu prezenta la vot si nu prea se mai poate fura. Cicã poti vedea în timp real cine a votat, iar în conditiile acestea, cum mai voteazã cei 150.000 de moldoveni-vasluieni invizibili? Iar trebuie sã-i care primarul de la Pãdureni cu microbuzul. O altã afacere este si cea a flotantilor, care vin din judetele vecine sã voteze la Vaslui, tocmai sã-l ajute pe Buzatu. S-a dat dispozitie ca, de la comunele de pe frontiera judetului, sã vinã câte 150 de voturi în plus de la flotanti.

Cadoul surprizã pe care Anuta i l-a fãcut lui Dan Marian de ziua sa

La CJ, sãptãmâna aceasta a fost mare bairam. Dan Marian si-a serbat ziua de nastere, cu invitati speciali adusi de Turcu, consilierul sãu personal. Suntem curiosi ce cadou i-a adus Anuta, sefa de cabinet a lui Buzatu, dar am auzit cã a fost o surprizã care l-a lãsat fãrã aer pe Dan Marian. Ne folosim si noi de acest prilej si îi urãm Ex(celentei) vicepresedintelului, multã, multã, …, consideratie
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ