spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
04-mart.-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

La Politia Localã, creste serios concurenta pentru fostul politist Nechita, acum omul primarului de la Zãpodeni, care se si vede sef al institutiei. Dupã ce am anuntat cã Pavãl l-ar vrea la comanda politistilor comunitari, au început sã se activeze si alti pensionari din MAI, cum ar fi Lascu, care acum o consiliazã pe primãrita de la Codãesti, Galescu, fostul sef de la Politia Municipiului Vaslui, Iulian Munteanu, care a mai fost o datã în cãrti, chiar si Vârlan, fostul sef de la Circulatie. Dacã ne întrebati pe noi, cel mai cerebral dintre toti ar fi Galescu. Politist curat, fãrã interese si pe meserie.

La IPJ Vaslui, iar a venit Corpul de Control. Cicã ar verifica o disparitie un pic mai ciudatã. Poate n-ar fi rãu sã vadã ce fac cei de la Crimã Organizatã, de au ajuns unii glumeti de prin Vaslui sã-i terorizeze pe cei de la Antitero aproape în fiecare zi cu alarme de bombe false. N-ar fi rãu sã se uite si pe activitatea lui Bejinariu, un politist cu lipici la interlopi sau la cei de la Circulatie, care se fac cã nu vãd cum cei de la DGA îsi parcheazã masinile pe trotuar si încurcã traficul pietonal, chiar în fata unei scoli.

La Vaslui, protopopul Chirvasã a ajuns de tot râsul. Preotii nu-l mai ascultã deloc în oras. A se vedea câti dintre ei au venit la slujba de 1 Decembrie. Cicã Burghelea, preotul de la parohia din zona de vile a orasului, de deasupra fabricii Textila, l-a pãcãlit pe un preot pensionar sã-i tinã slujbele, iar el stã la narghilea, la cafeneaua Jamais, si toate sub nasul protopopului. Când s-a dus sã-l ia la rost, Burghelea mai sã-l ia la bãtaie.

Consilierul lui Boros, Luca, are un mod original în a-si arãta atasamentul fatã de poporul român

Consilierii PNL au depus o coroanã la monumentul eroilor din Bârlad, în frunte cu primarul Boros, folosind mesajul „Mereu recunoscãtori”. Pentru a întãri cele spuse, regulamentar, cu totii si-au dus mâna la inimã, arãtându-si astfel atasamentul fatã de eroii neamului. Numai consilierul Luca a ales în alt mod sã-si exprime recunostinta! Imaginile vorbesc de la sine!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Cum ? Sforarul vrea Sef? Lasa ca nu o consiliaza numai pe primarita la Codaesti ,face el mai multe acolo.Asta ar trebui sa mai faca niste scoala de bun simt ,diplomatie si lista poate continua.

  2. La poliția locala nu găsiți decât dobitocii parveniți din MAI, puneți un tânăr cu dar de a munci nu unii care au pensii nesimțite și nu fac nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.