spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

AUDIO, FOTO | Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Cum IGPR face ravagii la Politia Husi, iatã cã a venit momentul sã facã si un control la seful de la Rutierã de la Politia Municipiului Vaslui, la vestitul Vulpescu. Nu stim ce o sã gãseascã prin sertarele acestuia, dar noi mizãm cã o sã fie material de vreo trei dosare babane. Mirel Bejenaru de la Husi e mic copil pe lângã acesta. Dar toate la timpul lor. Dacã nu ne credeti, cititi sãptãmâna viitoare FB celor de la Diamantul, adicã canalul de informare a sindicatului Politiei Române.

La Husi, a fost o vamesã pe care bãietii de la DGA au luat-o din pat. Antohi Tatiana, sefa de turã care pânã acum are doar statut de suspect, este soacra sefului de la PSD Husi, personajul caragialian Sergiu Boeru. Asa se explicã ascensiunea sa ca antreprenor, fiindcã dintr-o datã în dreptul lui apar tot felul de bunuri care nu pot fi justificate din profitul obtinut. Cum la vamã picã tot timpul, nici profit nu-ti mai trebuie. Dacã nu ne credeti, uitati-vã la domeniul lui Emil Bordeianu, un umil vames care toatã viata sa a lucrat la stat. Vila sa e mai mare ca cea în care locuieste premierul României.

La spitalul din Husi e forfotã mare. A venit echipa care se ocupã cu acreditarera spitalului. Si ce credeti! Inspectorilor le sunt date la control doar fisele pacientilor din Chirurgie, acolo unde activeazã doctorul Tãtaru. Fiindcã sunt siguri cã dacã acestia îi intervieveazã si îi întreabã dacã sunt multumiti de calitatea serviciilor spitalului, rãspunsurile sunt pozitive. Dacã îi întreabã pe cei din sectiile de Cardiologie, Pediatrie sau Urgente, va fi jale. Culmea si managerul Popa a început deodatã sã-l salute pe Tãtaru când îl vede pe holurile spitalului. Pânã trece inspectia, cã dupã aceia revine la proastele obiceiuri. Si primarul Ciupilan a înteles cã acest manager nu-i de soi, dar se face cã nu vede. Pânã când?

Ana Obreja, șefa de cabinet a lui Buzatu, prima la ușa acestuia și prima la dus coroane

SACRIFICIU…  Ana Obreja este simbolul Consiliului Judetean Vaslui. Din postura de sef de cabinet al presedintelui, dar mai ales de Miss PSD Vaslui, aceasta a devenit portstindardul partidului. La fiecare depunere de coroane, aceasta duce coroana. Si fãrã sã vrea, obligatã de atributiunile de serviciu, a devenit o fanã a faptelor de vitejie a eroilor neamului românesc, chiar si o cunoscãtoare a faptelor de arme a acestora. Dar vã rugãm frumos sã nu o întrebati niciodatã de unde vine aceastã mare pasiune, fiindcã o sã vã spunã urmãtoarele: „Nu vã pot rãspunde la aceastã întrebare, vã rog adresati-vã în scris Consiliului Judetean Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Cred că v-a ars Vulpescu, de aia îl cântați frumos aici, sper sa vă ardă în continuare, e un băiat deștept, știe carte cât aveți voi, ziariștilor, la un loc! Când erați invitați pe la petrecerile organizate de poliție la zile festive tare vă mai curgeau balele, acu când nu va bagă nimeni in seamă scrieți numai tâmpenii!! Sa fie de capul vostru și să vă de-a D-zeu exact ce doriți voi la alții! Hai PA!

  2. Primarul ciupilan are lucruri mult mai importante de vazut acum cum ar fi o trecere de pietoni.o masoara, o muta mai incolo numa sa iasa!! Nu are ochi pentru spital. Daca spitalul a trecut acreditarea meritul este 99% al doctorului Tataru el e cam singurul care munceste pe acolo si dincolo de asta singurul care a scos orasul din anonimat! Poate unii o iau in usor dar a fost ministru in cea mai dificila perioada in cel mai greu minister! Ca si cum ai fi ministrul apararii in vreme de razboi. Conducerea spitalului ar trebui sa se aseze in rand dimineata la 7 cu bolnavii si sa ii multumeasca. Niciunul dintre ei nu vor ajunge la glezna dr Tataru in viata asta a lor desi se chinuie sa il copieze de cand au facut ochi!! Ca sa ai traseul dr Tataru trebuie sa ai virtutile dr Tataru!!! Daca singura calitate este sa fii oportunist trebuie sa faci un pas inapoi si cum am zis la coada cu bolnavii pt a multumi omului ca există!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.