spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Beizaideaua primarului din orasul viilor are noroc. Probabil vã mai amintiti accidentul acestuia, când a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. Nu stim cum s-a finalizat dosarul, însã e usor de anticipat, dupã ce sotul acestei victime este adus de la serviciu uneori, chiar de primar. Acesta lucreazã la acel centru de bãtrâni din oras si vã dati seama cã nu iese din linia partidului. Oricum, femeia nu e bine deloc. Si acum face recuperare pe la Bucuresti, iar când vine acasã, sotul o aduce de la masinã în brate. E pãcat cã aceastã familie a cedat atât de usor. Puteau sã meargã în instantã si sã obtinã despãgubiri reale, nu doi firfirici aruncati în scârbã de omul care se crede suveranul orasului.

Primãria Bârladului a fãcut afacerea vietii. Dupã ce ani de zile a lucrat cu Posta Românã, iar scrisoarea anualã de la Primar, cu deciziile de impunere cãtre cetãteni ajungeau ceas la cetãteni, de anul acesta primarul Boros a virat brusc, cãtre o altã companie privatã de postã, Pink Post. Probabil cã cineva s-a dat cu ruj pe buze, cã altfel nu întelegem cum o companie cu doi angajati la Bârlad poate sã ducã în termen de câteva zile, peste 25.000 de scrisori la destinatie. Acesta este respectul pe care primarul Boros îl are fatã de postasii bârlãdeni, care l-au sustinut frenetic în campanie. Probabil uitã când venea peste ei în sedinte, în campania electoralã, si le promitea marea cu sarea. Posta Bârlad, constiicioasã, vireazã impozite babane la Primãrie, si are si vreo sutã de salariati care cotizeazã cu impozitul pe venit tot în bugetul local, dar probabil cã cei de la Pink Post au cu ce-i unge pe degete pe desteptii care fac licitatii în Primãrie.

Stiti cã la Vaslui functioneazã Politia Animalelor, iar în cadrul CJ Vaslui este o unitate specialã de luptã si actioneazã doar la ordinul politistilor. Ei, aceastã sinecurã a ajuns la Coco Irimia, celebrul personaj care în trecut, când România nu era în UE, behãia pe la simpozioane unde-l trimitea CJ: Muuuuieeeeeeeeee! În ultima perioadã, acesta este vãzut tot mai des cã-i tine locul sefei de cabinet a lui Buzatu, când aceasta este ocupatã cu lucrãri de la „sefu” si ne întrebãm dacã nu cumva Politia Animalelor l-a trimis acolo undercover sã vadã ce lighioane sunt maltratate.

A murit Bârladul! Boros îi tine lumânarea

Dumitru Boros, evlavios de fire, a aprins o lumânare de sufletul orasului Bârlad. Nu e o glumã! Chiar i-a fãcut si un mic podium, l-a ridicat 5 centimetri, ca apa sã nu mai stea pe strãzi în caz de inundatie si sã intre în casele oamenilor. Acum, sã vedem dacã „Duhul din CJ” o sã-i sufle-n lumânare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Boroș ,de ce nu ai dat plicurile, ka Poliția Locală să le împartă că de când ai spart orașul fac numai grătare sisprituri, iese fumul ca la furnal.

  2. De bine de rau postasii veneau la usa cu acele plicuri .Acum in loc de plicuri au fost umplute cu avize cutiile postale de catre acespink post.Oare urmeaza sa ne ducem noi sa le ridicam?Daca e asa…sa astepte.

  3. Daca unul se satura de mizerie si se ridica si spune ceilalti il linseaza pt ca ei sunt multi si s contra unuia singur. Dar bu sunt majoritatea!!!! Ei asa uita! Si sunt curios cat o sa tolerati spagile de la angajarea prin spital pe posturi pe care ar trebui sa le ia pe drept sotiile sau sotii vostri cat o sa tolerati sa va omoare primaru si ficiora -su si voi sa ramaneti morti putreziti ingropati si ei sa si vada de afaceri de lafaiala cat o sa zaceti in centru cu impozite de cetru si miros de wc -u vara, cat o sa mai suportati la ploile mari rahatul sa va pluteasca in fața geamurilor , strazile neiluminate, noroiul pana la gat si asta pentru ca s-ar putea rezolva din fonduri europene din care dc nu se poate fira nu prezinta interes!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.