8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

La spitalul Husi, în fiecare zi e câte o cacealma. De curând, în revista Viata Medicalã, a apãrut un anunt cu tot felul de posturi scoase la concurs. Pe site-ul unitãtii, acest anunt lipseste cu desãvârsire. Dacã cineva studios vrea sã se înscrie la concurs, încep problemele. Ba nu e nimeni sã facã adeverintele cu vechimea, ba nu-i de gãsit pe nicãieri tematica de concurs si bibliografia, nici mãcar pe site-ul spitalului. Pãi cum sã te duci la concurs dacã nu stii ce sã înveti? Schema aceasta e patentatã cu un scop. Sã nu se prezinte nimeni la concurs (cã cine stã sã citeascã revista Viata Medicalã ?!) ca apoi sã fie angajat fãrã concurs cine trebuie sau cine ghiceste pretul corect. Nici cei din Consiliul de Administratie habar nu au cã s-au scos posturi de conducere la concurs. Totusi, cineva ar trebui sã se sesizeze, cum ar fi cei din Primãria Husi, care sunt patronii spitalului. Doar Sora 13 încã îi mai tine partea actualului manager, desi prin spital tunã si fulgerã cã pe acesta nu-l va prinde în functie finalul de mandat.

În Primãria Vaslui se poartã portretul lui Victor Cristea

În Primãria Vaslui se poartã din nou poza cu portretul conducãtorului iubit, asezat la loc de cinste în birouri. Dar, surprizã, în pozã nu apare marele Vasile Pavãl, ci Victor Cristea, fostul primar, într-o pozã de grup, din care lipsesc strategic cozile de topor ale actualului primar, Mariana Micã si Secretarul. Oare e vreun semn cã Pavãl si-a pierdut sustinerea propriilor angajati?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

  1. Instituțiile abilitate din românica, Parchet, DNA, DIICOT, Poliție, Instanțe, iau în cel mai bun caz decizii în favoarea marilor infractori din această țară, sau faptele celor vizați sunt prescrise după cum s-au prescris multe dintre infracțiunile comise de majoritatea politicienilor din această țară, deoarece sistemul este de așa natură încât să încurajeze infracționalitatea politicienilor. Justiția este oarbă la faptele penalilor din funcțiile publice fiindcă sunt legați de aceștia, prin pensiile speciale de care beneficiază plus alte legături de rudenie , cumetrii, prietenii. Așa că dacă denunți sau sesizezi un golan din politică riști să fii pus chiar tu sub acuzare.

      • Nu ai sa vezi asa ceva la Barlad unde la Primarie sau in institutiile subordonate este o onoare sa te imbeti la serviciu sau sa ai cazier! Vezi cazul ziaristului angajat cu o zi inainte de a fi condamnat penal pentru conducere sub influenta alcoolului, pe cel de la Politia Locala unde se tineau chiolhanuri in pandemie sau cel al angajatului de la Fonduri Europene, condamnat pentru coruptie!

  2. Singurul lucru bine făcut de bețivanul de cristea este groapa și ruinele de lângă terasa Casa Albă, în rest a furat cât a putut de mult și a băut ca un porc, o rușine de primar și de om.

    • Dacă știi de atâtea “ facute” de ce nu ai sesizat la timp instituțiile abilitate ? Dacă într-adevăr au fost “făcute “! Sau era un denunț calomnios !? A , am înțeles ! Coautorul, complicele sau tainuitorul e foarte puțin probabil sa se autodenunțe ! Iar acum , doar “ lătraturi “ !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.