Liber sugetator | PAMFLET

Cea mai tare poantã a pesedistilor lui Ciolacu e cã vor s-o dea jos pe Clotilde Armand, primãrita sectorului 1, prin referendum. Ceea ce nu stiu pesedistii la Bucuresti e faptul cã, la Vaslui, oamenii lui Buzatu au creat un precedent, dupã evenimentele de la Pungesti si anume cã referendumul de demitere se valideazã doar dacã are 50% prezentã la vot. Fiindcã atunci au smenuit în instantã demiterea lui Vlasã, iar judecãtorii au considerat cã legea veche e mai tare decât cea promulgatã de Bãsecu care cobora pragul la 30%

Dumitru Buzatu, vãzând cã DNA-ul bântuie iar prin tarã, si-a pus consilierii sã facã curãtenie prin dosare. Si,uite asa, bãiatul lui Târu cãra de zor maculaturã cu mult spor, supravegheat cu mare atentie de bãiatul lui mãmica, ca nu cumva sã zboare vreo filã si sã iasã balamuc. Mai ales din dosarele de la Managementul Gunoaielor, unde se tot vorbeste de dublã finantare. Fiindcã altfel de ce ar mai face unii primari publicitate pentru selectarea gunoaielor înainte de a fi aruncate, dacã la începuturi s-au topit vreo douã milioane de euro pe o campanie publicitarã imaginarã pe aceastã temã. Mai stiti cã trebuia sã fie si un site care sã promoveze chestiile acestea, dar a dispãrut?

Îl mai tineti minte pe functionarul Primãriei de la Voinesti care a reusit sã fure subventii de la UE? E cel care pentru o vacã a încasat vreo 600.000 de lei si nimeni nu l-a întrebat nimic. Ei, acestui individ i se face la misto o retinere din salariu, de Ministerul de Finante, drept mãsurã coercitivã pentru fapta comisã si cicã ar avea de plãtit vreo 3000 de luni, adicã vreo 250 de ani pânã terminã de acoperit gaura. Si când te gândesti cã frauda a fost descoperitã de Curtea Europeanã de Conturi si datã spre solutionare la DNA, care de data aceasta a închis ochii. Si unde mai pui cã acum, sefa cea mare de la DNA e sus de tot, la Parchetul European. Poate ne spune de acolo, de la înãltimea unde este cocotatã, cum de este posibil asa ceva.

Dan Marian, vacantã low cost în Dubai

Dan Marian deschide sezonul estival de la Consiliul Judetean. Modest, fiindcã este în plin proces de executare silitã, acesta nu-si permite decât o vacantã modestã anul acesta. A plecat spre Dubai, ca un amãrât de functionar fãrã bani. Prietenilor le-a spus cã a fost chemat de un amic si nu-l costã nimic. E ca pe vremuri, când mergeam la mare si stãteam înghesuiti în apartamentul unei rude care locuia în Constanta.
2 COMENTARII

  1. Pai merita,dragi vasluieni ,sa ne conduca un astfel de OM,care nici nu poate fi numit OM,ci mai dgraba un SMECHER DE HUSI!!Parcaavea un proces!!Si apoi,nu seintreaba ca este un TRASEIST notoriu si nu poate fi aprecit de vasluieni??!!Pleaca mai omule la firma TA si lasa/ne in platadomnului,caci vreme de cca.3decenii nu i fcut NIMIC pentru VASLUI si chiar nimic si pentru huseni.Rusine sa/ti fie!!!

  2. Mai bine vedeti si voi cu cine isi beau cafeaua unii consilieri a lui buzatu. Atunci o sa intelegeti ce cauta acolo. Cautati sambata dimineata prin localurile de langa tribunal si o sa intelegeti mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ