spot_imgspot_img
spot_img
0.4 C
Vaslui
09-dec.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Dupã Bazar, iatã cã Primãria Vaslui mai are un obiectiv cãruia, desi e finalizat, nimeni nu-i face receptia. Este vorba despre cresa de la Unitatea Militarã, care trebuia sã fie deja gata, dar din pãcate nu e. Acum arde fiindcã lumea trebuie sã-si înscrie copilasii la cresã si nimeni nu le dã de veste cã aceasta ar fi deschisã din toamnã. Investitia e de 7 milioane de lei, din care, culmea, contributia UE e de doar 2 milioane. Ceilalti 5 sunt din bugetul nostru. Sigur e o fãcãturã ca la troleibuz, dacã s-a ajuns ca suma cu care contribuie România sã fie dublã de cât dã Uniunea Europeanã. Acum nu mai conteazã cã aceastã cresã e cât un bloc cu 30 de apartamente, numai sã fie functionalã, cã Doamne iartã-ne, costã cât o vilã de bastan în LA.

Comisarul Nane de la IPJ tine cu dintii de scaun. De când a venit Pelin sef, acesta, dimineatã de dimineatã, stã la usa lui precum un aghiotant fidel, ba chiar se bagã si la o discutie. Pelin l-a ascultat si, când a vãzut cã nu are nimic concret sã-i transmitã, l-a trimis la treabã. Se pare cã nu-i plac lingãii. Oricum Pelin ar vrea o schimbare la Serviciu pe care acesta îl conduce. Si o s-o facã în scurt timp.

Dupã ce le-au fost retinute sume importante de bani fãrã temei legal, asistenții maternali din județul Vaslui au dat în judecatã Directia pentru Protectia Copilului si au cîstigat la Tribunalul Iasi. Acum institutia a fost obligatã sã le plãteascã sume cuprinse între 4 si 6 mii de lei. Conducerea tot amânã plãtile pe motiv cã nu au primit nicio înstiintare oficialã, dar hârtia e ajunsã de ceva timp. Asistentii maternali au luat între timp legãtura si cu un executor judecãtoresc.

E la modã în Vaslui, dar mai ales la pensiunile de fite, ca la majorate sã se cearã manele fãrã numãr. Tinerii care împlinesc 18 ani, viitorul tãrii, nepoti de deputati cu muschi, danseazã pe mese, stiu versurile si dau dedicatii cu cãrãmizi de bani. Cam acesta e nivelul de educatie si culturã. La majoratul nepotului deputatului PSD Edi Popica au cântat manelisti de succes care au pleacat cu sacosa de bani acasã.

Dilema subprefectului Apostu, rezolvatã de Maricel Boul

Subprefectul Dorin Apostu are o dilemã de când la Cancelaria prefectului a fost angajatã o duduie care pretinde cã este bârlãdeancã. Omul sustine cã el cunoaste toatã populatia Bârladului, de vreme ce vrea sã ajungã primar, dar pe domnisoara respectivã nu a vãzut-o niciodatã si bagã mâna în foc cã fata nu are nicio legãturã cu orasul rulmentilor. Noi stim legãtura acesteia cu Bârladul, dar în numãrul viitor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

 1. CE SE INTAMPLA CU NOUA GRADINITA DIN VASLUI ? CAND O DATI IN FUNCTIUNE !UNDENE INSCRIEM COPIII!
  ESTE ADEVARAT CA TAVANELE A CAZUT STIE TOT ORASUL DE XENU IESITI PUBLIC SA SPUNETI DE
  PROBLEMELE DIN ACEA CRESA !

 2. Atenție! Promovare mascată a nulităților din politică! Când vrei să faci cunoscută o nulitate, o dai așa, la ziar, fără motiv! Dacă și apostu ajunge primar, e clar! Ce e Boroș muist, dar să-l vedeți pe celălalt. Va fi concurs de prosti!

  • De unde are nepotul pesedistului atâția bani să-și permită sa plătească maneliști?
   Vă spun tot eu, îi are din furat.
   Prostii sa plătească taxe și impozite sa ii tina în funcții sa poata fura mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.