spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Don Juan-ul de la Fabrica de Sinecuri de la Moara Grecilor, proaspãt întors dintr-un sejur exotic cu tãticul Uzatu, a plecat din nou în concediu. Asta în timp ce centrele sociale din subordinea sa sunt controlate la sânge. Asistența socialã, domeniu în care Uzatu pompeazã o mare parte din buget, este la pãmânt. Neregulile sunt multiple, iar sanctiunile curg.

Ana lui Uzatu a devenit expertã în arta fotografiei. Peste tot pe unde merge cu protectorul donator de avere, are grijã sã facã poze. Din orice pozitie! Fotografiile fãcute la evenimentele la care nu participã Anuta, nu pot fi publicate pe site-ul institutiei pânã nu sunt analizate de ochiul critic al specialistei. Mai mult, aceasta le-a dat indicatii clare fotografilor cum sã-l pozeze pe Uzatu: sã facã în asa fel încât sã parã mai tânãr.

E mare vâlvã la Spitalul de Urgentã din Vaslui dupã ce conducerea pregãteste încadrarea a doi medici fãrã concurs. Tinerii ginecologi, sot si sotie, n-au sustinut vreun concurs în viata lor, dar vor ateriza la spital începând cu 1 august. Cei doi detin si o clinicã medicalã în oras, construitã si finantatã de unul din pãrinti, un fost politist, protejat al celor din conducerea judetului.

Buzatu cel evlavios face cruce pe dos. Preotii, uimiti, spun: Ptiu, drace!

Cum îl vede pe pãrintele Ignatie, Buzatu devine din ateu un crestin practicant. Pe vremuri, nici pe Biblie nu punea mâna când uzantele de stat îi impuneau sã jure credintã poporului român. La procesiunea Sfântei Chiriachi de la Husi, bãtea Buzatu nostru la mãtãnii, de s-a mirat si primarul Ciupilan. Numai un preot s-a însemnat cã omul face cruce cu ambele mâini si pe dos. Imaginea este atât de sugestivã si grãitoare, cã orice cuvânt în plus ar strica.

GASITI CEL PUTIN 5 ASEMANARI INTRE CELE DOUA FOTOGRAFII SI MINCINOSU DE VASLUI VA PREMIAZA!

Fotografia cu primarul Husului, Elena Udrea si Dan Marian este realizata iãn anul 2010, iar cea de jos este realizata anul acesta la Festivalul Muzicutelor de la Lipovat si il are in prim plan pe Dumitru Buzatu, Irinel Stativa si secretarul de stat Andrei Alexandru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.