spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

La festivalul Hora din Strãbuni, s-a schimbat fotograful. Marele purtãtor de cuvânt de la CJ, functionar public de altfel, si-a bãgat omul pe felie. Partea proastã e cã sãgeata sa nu prea stie sã foloseascã aparatura pe care o are. Chiar si sedintele de CJ sunt filmate de acest individ. Banii, conform declaratiei de avere, au ajuns la adevãratul stãpân.

Bichinet mare dreptate a avut când a spus cã PSD a creat doar rebuturi politice în ultima perioadã. Dacã nu credetI, uitati-vã pe FB de la PSD Vaslui si vedeti o „monstrã” de inteligentã. Dorind sã atragã atentia cã PNL nu a reusit sã strângã în timp real copacii cãzuti de la furtunã, au sugerat cã acestia sã apeleze la Diasporã. Poanta era cã liberalii în sedinta de CL au cerut ca luna august sã fie luna diasporei vasluiene. Probabil s-au uitat prea mult la videoclipul cu Bãdãlãu, în care acesta jignea ireversibil diaspora româneascã. Sfatul nostru este ca asa-zisii lupi tineri din PSD s-o lase mai moale cu glumitele. Diaspora vasluianã meritã pretuitã si respectatã. Bagã pe an în economia judetului de douã ori bugetul Primãriei.

O mai tineti minte pe Ana Birchall, fosta deputatã PSD de Vaslui ? Aceasta se va întoarce pe cai mai în politicã, cu Geoanã de mânã. Lui Miticã Buzatu nu o sã-i pice prea bine aceastã revenire, dar sã vedem dacã o sã-l mai prindã alegerile prezidentiale la butoanele partidului.

Trifan de la PSD si Garincha de la PNL nu pot avea o discutie secretã din cauza …burtilor.

Iatã cum se discutã secretele în marea aliantã PSD-PNL la Vaslui. Din cauza burtilor celor doi politicieni, secretele au fost auzite de toatã lumea. Dacã ar fi fost mai supli, ar fi reusit sã-si vorbeascã unul altuia la ureche si totul ar fi fost la secret. Iatã de ce e bine ca cei cu burta mare sã se facã jurnalisti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Extraordinar, dacă și trifan mai are burtă ,timofticiuc ce mai are în fata o roaba cu ca**t
    Uitați va la sefu vostru de partid , iohannis am auzit ca e invidios pe el ,ca a ajuns sa fie mai mare ca și casa poporului. Și cum asa zișii catei, nu putem sa va numim jurnaliști, sunteți de o …..maxima. Cum a spus ,marele nostru actor , sa ne giugiuliți bârzoiu.

    • Daca ai fi citit cu atentie pamfletul descopereai auto-ironia de la sfarsitul acestuia (vezi ultimul rand)! Asa, inecat in prostia de care dai dovada, aberezi fara nicio noima!

    • Se vorbeste ca Apendicelu ar vrea sa scape de Oli si ca primul pas ar fi sa il inlocuiasca la Prefectura. Are insa o mare problema, pentru ca Uzatu i-a promis lui Guru de la Targu Ocna ca Oli va ramane in functie pana cand isi va duce la indeplinire misiunea de a distruge PNL-ul la Vaslui! La drept vorbind exista in Consiliul Local Vaslui o persoana care isi doreste functia de prefect! Si daca stau bine si ma gandesc mai este un director de deconcentrata care viseaza sa revina la Prefectura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.