Liber sugetator | PAMFLET

Mitricã Buzatu s-a decis sã nu-l mai lase pe Vasile Mariciuc la catedrã si vrea sã-l ia consilier personal în noul mandat. Un gest nobil pentru un pensionar care crede în minuni pe internet. Totusi, nu întelegem de ce în ultima sedintã Buzatu a transformat douã posturi de consilieri cu studii superioare, în consilieri cu zece clase. O fi vreo glumã sau s-o fi rãzgândit. Cã si fosta generãleasã Plãcintã trage nãdejde la un post de deputat si nu si-a mai luat ore la scoalã, dupã ce a fost debarcatã de la ISJ.

Încep sã iasã la ivealã lucruri care au fost dosite ani de zile si pãzite cu strãsnicie de smecheri aciuati în functii publice. Cicã la Vaslui, pe vremuri ar fi existat un mare boier care stãpânea lângã Vaslui 267 de ha de teren, taman unde acum se fac vilele spre Ciusmeaua Moldovencii. Acel pãmânt nu a ajuns niciodatã la mostenitori si a fost împãrtit frãteste între mai marii judetului, cum ar fi fostii prefecti si subprefecti, Cupsan, Neacsu sau Tibulcã, dar si la o serie de polifrici care acum fac agriculturã. Nici Buzatu nu e strãin de aceastã afacere, care se va detona în scurt timp în Vaslui. Ca sã nu mai tipe Buzatu si ai lui cã sunt curati ca lacrima, dupã ce si-au aranjat dosarele de la DNA cu NUP. Ultimul dosar se judecã la Judecãtoria Vaslui si are ca obiect încercarea de recuperare a mãcar 50 de hectare de teren din fabuloasa avere, dar credeti cã va avea parte de o judecatã corectã? Noi nu, fiindcã tocmai vin alegerile, iar un nene trebuie sã iasã deputat.

Marinarul de la Prut nu se lasã! Vrea deputat!

Dupã ce l-au bãtut mãr liberalii în comunã, marinarul de la Prut e hotãrât sã încerce nivelul urmãtor. Vrea sã candideze la Parlament ca independent. Cum ieri a fost ziua sa de nastere, noi i-am promis cã o sã-l sprijinim. N-am fãcut niciodatã campanie unui independent si ar fi cool sã încercãm. Ne-am gândit si la un slogan:

“Cu Pecheanu deputat/Facem Prutul mult mai lat!”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ