spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Liberalii propun o echipă tânără la Vaslui

- Advertisement -

CANDIDATURI… Robert Vlada și echipa sa de aspiranți la Consiliul Local Vaslui și-au depus candidaturile. “Am ales să depunem candidaturile pentru funcția de primar și consilier local al Municipiului Vaslui, în Duminica Floriilor, o zi cu o puternică încărcătură spirituală. Alături de colegii mei liberali suntem pregătiți să venim cu soluția pentru un viitor mai bun al orașului nostru!”, a declarat Robert Vlada. Iată lista completă a candidaturilor:

 1. VLADA ROBERT-LAURENȚIU
 2. BULUMAC DANIEL
 3. TRIFAN LILIANA
 4. PAVELESCU CHRISTIAN-JAN
 5. RADU SORIN-CĂTĂLIN
 6. JORA VASILE-MITICĂ
 7. MUSTAȚĂ ELENA
 8. STROE PAUL-ALEXANDRU
 9. TARHON NICOLETA
 10. NECHITA ELENA-ALINA
 11. CLĂTINICI MARIA
 12. BLEZNEAC ALINA-CĂTĂLINA
 13. IANCU CĂTĂLINA
 14. ALEXĂNDROAE VASILE
 15. ACASANDREI MARIUS
 16. CRISTEA DANIELA
 17. TĂTARU NICULAE
 18. GHERASIM LAURENȚIU-COSTEL
 19. TERCIU CARMEN-AURICA
 20. ZAHARIA CĂLIN-FLORIN
 21. CARP ȘTEFAN
 22. ROȘU SEBASTIAN
 23. ADAM CONSTANTIN-TIBERIU
 24. CIOBANU PETRICĂ
 25. VIZIRU-CIOBANU MARGARETA
 26. GÎSCĂ IONELA
 27. PRIȘAN ROXANA-ELENA
 28. DIACONU ȘTEFAN
 29. ȚUCHENDRIA CONSTANTIN
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

 1. Cel puțin pentru mine, două mere stricate au un potențial contaminant pentru întregul paner.
  Păcat de restul fructelor, ar fi fost posibil să rezulte un mix interesant. Cu ciupercile microscopice saprofite și cele necrotrofe nu putem risca. Mai bine ne protejăm de potențialul pericol din coșul contaminat, decât să riscăm afectarea a ceea ce cunoaștem deja.

 2. Din pacate va iesi PSD-ul, cu trifan in frunte, sau la coada… unde o sa-l lase borfasii adevarati din PSD. Trifan si Braniste vor fi votati de o mana de ……. si vor castiga cu 24%, buna legea asta cu un singur tur, majoritatea nu te aleg, dar castigi ca asa vrea o minoritate.

 3. Din momentul când cele două partide,PSD și PNL,cândva opoziție,de fapt mereu în opozitie arata acumclar cat își respecta doctrina politica, arată scopul partidelor: te faci frate cu dracu pana treci puntea,in cazul de față….nu contează cu cine faci alianta,important este sa prinzi ciolanul! Doar un dobitoc ..și sunt mulți, ar mai vota alianta aceasta PSD- PNL mai ales stiind părerea primului ministru despre Moldova! O sa vedem cât de prosti pot fi moldovenii sa voteze aceeasi oameni care si bat joc de ei Vom vedea ! Toti sunt o apa și un pământ indiferent de culoarea politica dar sa și bata joc in fata întregii tari este prea de tot!

 4. Cea mai slabă echipă prezentată de un partid,se vede, privind lista,ce nulități,ce incompetenți,conduc acest cândva greu partid.. Păcat că partidul Brătenilor a încăput pe mâna unora pușlamale nenorocite, șobolani parveniți ;

  • Da ,da,telefonista de la punctul 3 ce experienta are decat sa stea lipita de Vlada si sa ranjeasca ca vaca la poarta noua?Bai fratilor v ati prostit?
   inainte damele de companie erau tinute in buduar acum le scoateti la innaintare?Aveti vreo doi oamenui cu experienta de ce i aati pus mai incolo?

 5. Ha, Ha,ha,o echipă de strânsură ce nu a încăput pe la alții, și, sau, mai rău,o strânsură de nulități,ce la alte partide nici de lipit afișe nu erau buni… Tătarule pleacă de pe acum,nu mai aștepta să ți se dea un șut în cur..,ia l și pe Garincea, și pune.l brancardier la spitalul din Huși,ca s.a îngrășat, și are niste fălci de de purcel ținut la îngrășat, hai pașol na turbinca..

 6. Parte din neamurile celor din lusta se gasesc si pe listele ator partide.. oare pentru unii politica a devenit cel mai bun loc de munca, ? Ce face din oameni
  interesul de acoperire a ciordelilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.