spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Liberalii si useristii, arogantã maximã la Transurb. Au pus în autogarã un tonomat de cafea, în loc de dozator cu bere | PAMFLET

- Advertisement -

La Vaslui, troleibuzele nici acum nu circulã pe traseu, însã autogara Transurb si-a intrat, în sfârsit, în functiune. Aici a fost inaugurat, de noua conducere a societãtii, primul tonomat de cafea. Mai bine i-ar fi dat spatiul lui Pongo si lui Tudorel care se pricep la cafenele si ar fi animat un pic locatia. Mai o narghilea, mai o tigarã cu iarbã si sã vezi cum stãteau oamenii la rând sã intre în autogarã. Fumau si-si închipuiau cã merg cu troleibuzul. Fiindcã, oameni buni, sã nu credeti vreodatã cã la Vaslui va circula vreun troleibuz. Suntem acum la al doilea rând de troleibuze care sosesc la Vaslui. Pe primele le-a cumpãrat Cristea si tocmai au fost livrate la fier vechi, au urmat apoi acelea aduse de Vasile Sãracu si peste 10 ani si acestea vor avea aceeasi soartã. Interesant este cã tonomatul de cafea tocmai a fost prezentat în CL de noua conducere liberalo-useristã, ca fiind o mare realizare si un obiectiv bifat. Normal cã e important si un astfel de tonomat, într-un loc în care nu se întâmplã nimic, dar mai bine puneau un dozator cu bere subventionatã sau un aragaz cu o oalã pentru vinul fiert la un sfert de pret si ar fi fost pelerinaj mai ceva ca la mausoleul lui Lenin. Sã nu uitãm cã suntem la Vaslui, unde vinul n-a fost inventat de oameni, ci oamenii au fost fãcuti din vin. Îl întelegerm si pe Barbu Lãutaru de ce si-a dat demisia. Nu a mai putut suporta aroganta liberalo-useristã care vrea sã-i învete pe vasluieni sã bea cafea în loc de vin.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. După furaciunile de la Goscom, Aquavas si Transurb cu oamenii de casa a lui Buzatu si Paval, iaca s-a gasit cine sa si asume managementul defectuos. Braniste si Mindru. Felicitari domnule primar Vasile Pavel ca ati reusit sa-i pacaliti. Oare mai reuseati daca era viceprimar Marius Arcaleanu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.