33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Liberalii vasluiani au mers pe mana premierului Ciucă la Congres, în speranța că va da județului funcțiile din aparatul central, pe care Cîțu i le-a șterpelit!

Delegația PNL Vaslui la Congresul Partidului Național Liberal, de la Palatul Parlamentului

ALEGERI… S-a încheiat Congresul Partidului Național Liberal, care a avut loc la Palatul Parlamentului. Așa cum era de așteptat, singurul candidat la funcția de președinte a obținut victoria. Premierul Nicolae Ciucă a fost votat 1.060 de delegați, din totalul de 1120. 60 de voturi au fost anulate.

Pentru liberali este al 15-lea Congres, care, iată vine la numai 6 luni după ce echipa câștigătoare de atunci al lui Florin Cîțu îl scotea din prima scenă politică pe Ludovic Orban. Delegația Vasluiului a numărat 24 de membri, 12 de drept, aleși în Biroul Județean. Aceștia au mers în totalitate pe mâna generalului Ciucă, excepție poate făcând senatorul Bîca ale cărei orientări se cunosc, acesta fiind un simpatizant al mișcării lui Ludovic Orban. Deși fostul premier și-a făcut partid, Bîca a rămas senator PNL, deși la Bârlad oameni importanțI din anturajul său pregătesc filiala noului partid, Forța Dreptei.

Deputatul Nelu Tătaru este cel care, probabil, a dat tonul, fiindcă este știută compatibilitatea sa cu actualul premier de pe vremea când acesta conducerea Ministerul Sănătății, acum fiind consilier onorific al premierului Ciucă.

Miza acestui Congres este una importantă pentru organizația  Vaslui, pentru că Florin Cîțu a fost cel care a “pășit” Vasluiul atunci când a împărțit functiile în aparatul central de stat. În acest moment Vasluiul nu are nici ministru, nici secretar de stat și nici șef la vreo agenție guvernamentală. Singurul vasluian, Mihai Ponea, care la un moment dat a fost vicepreședinte al ANSVSA a fost schimbat. Acum, Mihai Ponea are toate șansele să redevină în ANSVSA dacă generalul Ciucă va reașeza Vasluiul acolo unde îi este locul, datorită rezultatului obținut la alegerile parlamentare și locale, în 2020.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

 1. Privitii atent pe acesti ,,alesi” si vedeti ce fete au, ce tinute si ce pozitii de nevinovati au…!!!
  Ce sa le ceri acestor indivizi, care nici ei nu stiu ce cauta acolo, dar ne reprezinta!

 2. Cand l-au votat pe Citu – erau constienti ?????? Au distrus partidul cu intentie ?????? Acum s-au mai adunat si cu ALDE , ca sa fie groapa mai adanca ! 🙁

 3. Liberalii vasluieni !????.
  Da nu va este rusine !??? ..,slugile,presurile lui Tataru spuneti.Tataru presul lui Citu,acum al lui Ciuca.Doamne ce.a ajuns PNL.Doamne cata marlanie.Cata ticalosie.Cat tupeu pe acesti impostori asazisi PNL.isti.De fapt niste jalnici sinecuristi,pupincuristi zelosi si atat.Rusine.Mare rusine.Sigur ca nu au nici o rusine.De unde rusine la acesti impostori obraznici si fara caracter !.

  • Da’ ce bai nene, tu vrei sa le dea lumea onorul lui Bica, fost psd-ist, si lui Bouros, fost psd-idt, alde, etc? Mars si defileaza la UM Primaria Barlad tovarase consilier!

 4. Sunt curios dacă trădătorul de Tătaru va fi executat de Ciuca, după ce acesta i-a trădat pe Orban și Câțu; o gasca de golani in frunte cu un infractor.

 5. generalul Ciuca abia leaga trei cuvinte ,prostia este la ea acasa .Am mai vazut si la Dragnea asemenea mizerie .La urmatoarele alegeri PNL v-a merge dupa PMP,ALDE,PNT-CD .Legalizarea prostitutiei alaturi de PSD nu v-a fi uitata de noi ,cei cu stampila Ati facut ceva pentru sectorul privat ce va platesc salarile si pensiile nesimtite ????

 6. ,,senatorul Bîca ale cărei orientări se cunosc,,

  (ne)stimabilo, poate ,,ale cărui orientări,,. si mai trebuia si o virgulă, cam după Bîca, pe acolo!

  chiar, nu aveti nevoie de oameni care cunosc limba română, la voi, in redactie?

 7. Aleșilor lui Pește:
  Când ați fost echipa câștigătoare: acum sau cu Cîțu în frunte când l-ați trădat pe Orban ?
  Ați mai bifat un congres…fals și păgubitor. Ori, poate, poate,poate !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here