spot_img
17 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Liberalii vasluieni au lansat campania lui Antonescu

- Advertisement -

Cu o salã pe care au umplut-o pânã la refuz, liberalii vasluieni din toate colturile judetului au fost prezenti, duminicã dimineatã, în municipiul Vaslui, pentru sustinerea lui Crin Antonescu în cursa electoralã. Într-o mare de baloane galbene si încadrati de tineri liberali, conducerea filialelor din judet au luat pe rând cuvântul, fiecare punctând ideea cã PNL si candidatul sãu reprezintã solutia pentru România. “Liberalii vasluieni au dorit un moment al lor, care sã le demonstreze forta si puterea. O campanie simplã si sincerã, o campanie a adevãrului si al revolutiei în societatea româneascã”, a spus, sintetizând evenimentul, senatorul Cristian David, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Vaslui.

Pentru douã ore, ieri, liberalii vasluieni si-au împãrtãsit strategia politicã, care se doreste de transmitere a adevãrului despre România cu sinceritate prin Crin Antonescu si faptul cã politicul poate deveni un domeniul al binelui si nu al rãului absolut dacã actorii sãi sunt mânati de idealuri umaniste, îndreptate spre fiecare individ luat în parte. Evenimentul desfãsurat la Casa de culturã “Constantin Tãnase” a luat forma unui adevãrat spectacol, în care discursurile liderilor liberali din teritoriu, introdusi de doi prezentatori, au fost pigmentate de clipuri video cu Crin Antonescu; care au prezentat candidatul si programul sãu politic pentru România. Reuniunea liberalã s-a dorit o demonstratie a fortelor liberale din judet. Liberalii si-au adus aminte de reformele pe care le-au fãcut de-a lungul timpului si de faptul cã sunt partid istoric, dar au privit si în viitor subliniindu-se faptul cã judetul Vaslui a fost o prioritate a guvernãrii liberale si va fi din nou, dupã ce Crin Antonescu va câstiga alegerile.

Ciurariu: “Avem menirea istoricã de a aduce schimbarea”

Florin Ciurariu, presedintele Organizatiei Municipale Vaslui a PNL si seful de campanie a lui Antonescu în judet, a precizat cã liberalii trebuie sã fie mândri cã au fost purtãtorii schimbãrii în România. “Avem menirea istoricã de a aduce schimbarea si trebuie sã fim mândri pentru aceasta. Vom lupta cu actori care folosesc metode incorecte, cu o admninistratie haoticã care nu lucreazã în slujba cetãtenului si cu o clicã politicã. Vom lupta cu elegantã si prin elegantã vom da primul presedinte liberal din istoriea noastrã”, a spus Ciurariu.

Botez: “PNL nu este interesat de lupta pentru putere”

Constantin Botez, vicepresedintele Organizatiei Judetene a PNL a spus cã liberalii sunt gata de luptã în marea revolutie a bunului simt. “Mã bucur cã a început aceastã revolutie si pot spune cã suntem gata de lupta. Suntem uniti si trebuie sã fim cei mai buni. Fãrã îndoialã cã adversarii nu mai pot avea sanse dupã ce, în mai putin de un an au anulat toate realizãrile guvernãrii liberale”, a punctat Botez.

Cristian David anuntã Vasluiul, din nou, ca prioritate a liberalilor

“ Liberalii vasluieni au dorit un moment al lor, care sã le demonstreze forta si puterea. Acesta a fost scopul acestei reuniuni. Avem responsabilitatea de a oferi României un altfel de presedinte si de aceea avem nevoie de un altfel de campanie. O campanie simplã si sincerã, o campanie a adevãrului si al revolutiei în societatea româneascã în care totul sã se spunã cu sinceritate. Guvernul Tãriceanu a oferit Vasluiului o sansã în plus care a fost o prioritate a acestei guvernãri si care va fi si dupã ce Crin Antonescu va veni ca presedinte la Cotroceni”, a spus Cristian David.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.