-8 C
Vaslui
09-feb.-2023

Liceanul îndrãgostit de la Husi, care, din gelozie, si-a amenintat si lovit fosta iubitã, va face Crãciunul sub control judiciar!

- Advertisement -

Elevul de 18 ani, care, orbit de gelozie si-a lovit fosta iubitã în curtea unui liceu din oras, gest care l-a costat o noapte în arestul Politiei, va petrece sãrbãtorile tot sub control judiciar. Instanta Judecãtoriei Husi a considerat cã tânãrul nu poate fi lãsat, deocamdatã, fãrã nicio mãsurã preventivã, semn cã probele din dosarul sãu aratã cã a gresit mai mult decât ar fi însemnat cearta din a doua zi de la începerea anului scolar. Se pare cã tânãrul nu a suportat despãrtirea de fatã, astfel cã ar fi fãcut amenintãri în formã continuatã asupra ei, hãrtuind-o.

Pe 15 septembrie, la începutul anului scolar, când bãiatul a revãzut-o pe fata care îl pãrãsise de câteva luni, furios, a sãrit la bãtaie, gest care nu putea rãmâne fãrã urmãri, cãci victima s-a adresat imediat Politiei, iar tânãrul a fost retinut pentru 24 de ore. “Politistii au probat activitatea infractionalã a unui tânãr, în vârstã de 18 ani, din municipiul Husi, judetul Vaslui, bãnuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente. În data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, Politia Husi a fost sesizatã de cãtre o tânãrã, în vârstã de 18 ani, din municipiul Husi, judetul Vaslui, despre faptul cã, în timp ce se afla în curtea unei unitãti de învãtãmânt din municipiul Husi, a fost agresatã de cãtre un tânãr. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit cã, în perioada iulie – septembrie, persoana în cauzã ar fi fost hãrtuitã si amenintatã cu acte de violentã de cãtre tânãrul în vârstã de 18 ani, iar în data de 15 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unei unitãti de învãtãmânt din municipiul Husi, acesta ar fi lovit-o cu pumnul. În cursul zilei de ieri, 15 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe tânãr, pentru o periodã de 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi, care a dispus mãsura preventivã a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului”, au precizat reprezentantii IPJ Vaslui. Chiar dacã ulterior bãiatul a regretat fapta si apropiatii sãi au spus cã nu a fost vorba decât despre o iubire tumultoasã între cei doi, instanta a rãmas fermã si îl va tine în continuare pe bãiat sub control judiciar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.