spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

Lider de sindicat arestat pentru incendierea a 9 mașini la Bacău. L-a amenințat cu moartea pe directorul DGASPC Bacău

- Advertisement -

Tribunalul Bacău a emis un mandat de arestare pe numele lui Laurențiu Isvoranu, liderul unui sindicat din cadrul DGASPC Bacău, sub acuzația de ultraj și distrugere. Soția lui a fost plasată sub control judiciar.

Judecătorii l-au trimis după gratii pentru 30 de zile pe Laurențiu Isvoranu, liderul Sindicatului Salariaților din Asistență Socială Bacău, sub acuzația de ultraj și distrugere. Soția acestuia este cercetată sub control judiciar pentru complicitate la ultraj.

Cei doi sunt anchetați în dosarul incendierilor și amenințărilor cu moartea la adresa președintelui Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, și a directorului general DGASPC Bacău, Cristian Codreanu.

Prin ordonanța din 13.12.2022, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău a dispus punerea în mişcare a acțiunii penale față de Laurențiu Isvoranu și soția sa pentru comiterea a două infracţiuni de distrugere şi patru infracțiuni de ultraj, respectiv pentru complicitate la ultraj…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/lider-de-sindicat-arestat-pentru-incendierea-a-9-2227769.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.