spot_imgspot_img
spot_img
4.9 C
Vaslui
03-dec.-2023

Liderii PDL, la sfat cu preşedintele Băsescu pe tema remanierii

- Advertisement -

După o şedinţă-fulger la Palatul Victoria, în prezenţa premierului Emil Boc, mai mulţi lideri PDL se întâlnesc, la această oră, cu preşedintele Traian Băsescu, la Cotroceni. Discuţiile, ca şi cele avute la sediul Guvernului, vizează remanierea.
Vasile Blaga, Radu Berceanu şi Roberta Anastase au participat, marţi dimineaţă, la o întâlnire cu premierul Emil Boc, la Palatul Victoria, pe tema remanierii. Potrivit Gândul, după întâlnirea de la Guvern, liderii PDL, în frunte cu premierul Boc, au plecat la Palatul Cotroceni, unde discută, la această oră, cu preşedintele Traian Băsescu.

Miercuri va fi anunţat care dintre membrii Cabinetului Boc îşi vor păstra funcţiile şi care nu. Până acum, premierul n-a suflat nicio vorbă despre subiect şi s-a limitat să spună că remanierea „se face, nu se discută”.

Zvonurile pe tema remanierii s-au înteţit pe parcursul verii, odată cu apropierea termenului dat de preşedintele Traian Băsescu miniştrilor pentru a-şi rezolva problemele. Potrivit presei, cele mai mari şanse să fie remaniaţi le au ministrul Muncii, Mihai Şeitan, şi cel al Finanţelor, Sebastian Vlădescu. Şi ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, ar putea să primească veşti proaste miercuri de la şeful Guvernului. Asta în condiţiile în care social-democraţii au anunţat deja că vor depune o moţiune simplă împotriva lui. Presa îl mai dă ca posibil remaniat pe ministrul Comunicaţiilor,
realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.