Liderul clanului Corduneanu și-a dat în judecată fosta soție! Costel Corduneanu vrea să-și împartă averea! Este vizat un apartament din Iași de peste 100 mp!

Costel Corduneanu și-a dat în judecată fosta soție. Liderul clanului Corduneanu le cere magistraților de la Judecătoria Iași să ia o decizie referitoare la partajul bunurilor. Acesta solicită ca apartamentul în care locuiește el să îi rămână lui, fosta nevastă neavând vreo pretenție în acest sens

Unul dintre cei mai cunoscuți lideri de clanuri din România și-a chemat în judecată fosta nevastă! Astfel, Costel Corduneanu vrea să-și împartă averea! Mai exact, este vorba despre apartamentul din Iași al acestuia! Recent, Costel Corduneanu a chemat-o în judecată pe Alina Bogdan.
Liderul clanului Corduneanu le cere magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să dispună partajarea bunurilor deținute. În mod special, Costel Corduneanu vrea ca apartamentul din cartierul Nicolina să rămână pe numele său. Potrivit informațiilor deținute, fosta soție a acestuia nu are pretenții în ceea ce privește locuința din Iași. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului de partaj dintre Costel Corduneanu și Alina Bogdan. Mai apoi, judecătorii ieșeni vor asculta ce au de spus ambele părți, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Un apartament de 109 metri pătrați, în zona Nicolina

Costel Corduneanu a precizat că solicită stabilirea unei cote de 100 la sută în favoarea lui la dobândirea apartamentului de pe șoseaua Nicolina. El a mai menționat că este vorba despre un apartament cu o suprafață utilă de 109 mp. Locuința a fost cumpărată pe 12 februarie 2004. Liderul clanului Corduneanu a fost căsătorit cu Alina Bogdan de pe 19 octombrie 2002, până pe 16 februarie 2011. Atunci, instanța a dispus desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a femeii. Costel Corduneanu a cumpărat apartamentul în timpul căsătoriei, dar el susține că a fost plătit de el, iar fosta nevastă nu a avut vreo contribuție financiară la achiziționarea locuinței. … https://www.bzi.ro/liderul-clanului-corduneanu-si-a-dat-in-judecata-fosta-sotie-costel-corduneanu-vrea-sa-si-imparta-averea-este-vizat-un-apartament-din-iasi-de-peste-100-mp-exclusiv-4087253?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ