Liderul Pro România, Victor Ponta, şi-a anunţat retragerea din viaţa politică: „Acum este timpul pentru familie”

Victor Ponta, apel de ultima oră

Victor Ponta, liderul Pro România, a publicat un mesaj pe pagina de socializare Facebook, în noaptea de duminică spre luni, după încheierea numărării voturilor pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020. Acesta sugera că a decis să se retragă din viața politică, cel puțin pentru o perioadă.

Rezultatele parţiale ale alegerilor parlamentare indică o înfrângere a partidului Pro România, care nu reușește să treacă pragul de 5 procente pentru a ajunge în Parlamentul României. Oficialul a declarat că acum este timpul pentru familie şi pentru noi proiecte.

„Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, scrie Victor Ponta pe Facebook, mulțumindu-le tuturor celor care i-au fost alături „în acest proiect”.
„Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!
Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți! NEVER GIVE UP!” – a scris Victor Ponta, fără a da alte detalii.

Decizia retragerii este una temporară

Expresia în limba engleză cu care fostul prim-ministrul al României își încheie postarea („Niciodată nu te da bătut”) sugerează că ar putea fi vorba despre o hotărâre temporară de a face pasul înapoi. … https://www.bzi.ro/liderul-pro-romania-victor-ponta-si-a-anuntat-retragerea-din-viata-politica-acum-este-timpul-pentru-familie-4084577?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ