Lidia Buble a clacat și a izbucnit în plâns pe Instagram: “Mi-e dor de…”

Lidia Buble a avut un moment de slăbiciune pe Instagram și a izbucnit în plâns. Motivul: dorul de familia ei. Cântăreața are 10 frați și surori răspândiți prin toată țara și reușesc foarte rar să se întâlnească în formulă completă. La această situație se adaugă și restricțiile impuse de pandemie, iar Lidia a clacat!

Lidia Buble postează des mesaje de dragoste și de dor pentru familia ei, însă atunci când dorul de cei dragi devine insuportabil, cântăreața izbucnește în plâns și nu doar o dată și-a arătat și această latură sensibilă fanilor săi de pe Instagram.

Lidia Buble a clacat și a izbucnit în plâns pe Instagram: "Mi-e dor de..."

„Mi-e dor de casă. Mi-e dor de frații și surorile mele’ a postat Lidia Buble pe InstaStory, împreună cu o fotografie în care apare cu ochii în lacrimi. Alături de mesajul emoționant, Lidia Buble a ales să posteze și o piesă tristă. „Vreau să merg acasă’, este unul din versurile piesei.

Lidia Buble are 10 frați și surori: Diana, Corneliu, Elisei, Iosif, Lorena , Daniel, Daniela, Beniamin, Estera, Simion. Mai mult, artista are 22 de nepoței și 354 de verișori.

„Sunt foarte mandra de fratii mei! Sunt extrem de talentati si… adevarul este ca trei dintre ei sunt chiar mai talentati decat mine. Canta mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana si Lorena. Ei iau lectii de canto, dar canta si la instrumente muzicale.

Lorena, cea mai mica este si cea mai talentata din familie. De intalnit, cu totii, ne intalnim cand apucam. Ultima data ne-am vazut la un botez sau binecuvantare, cum se spune la noi. Au lipsit doar o sora care locuieste in Spania si un frate care sta in Bucuresti si nu a putut veni. Imi vine sa plang cand ma gandesc la ei’, spunea Lidia Buble în urmă cu câțiva ani. …https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/lidia-buble-a-izbucnit-in-plans-pe-instagram-2664778
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ