24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Lidia Buble, dezlănțuită de ziua ei! Și-a împodobit trupul cu tatuaje

Lidia Buble împlinește azi 29 de ani, iar artista a decis să petreacă la maxim cu această ocazie. Tânără, frumoasă și celebră, Lidia început ziua în forță cu urări din partea prietenelor și o tură cu mașina prin oraș alături de sora ei, dar ,,cireașa de pe tort” sunt tatuajele pe care și le-a făcut.

Lidia Buble a petrecut precum o adevărată vedetă de ziua ei. Solista a fost copleșită cu urări încă de la prima oră a dimineții, iar prima persoană care a felicitat-o a fost desigur, sora ei, Estera Buble, ce i-a transmis un mesaj absolut superb, însoțit de o imagine cu cele două.

,,Așa vreau să fim o viață întreagă. Tu ești veselia din duo-ul nostru, ești veselia din viață, ești sora nebunatică și crazy fără de care nu mă pot vedea trăind. Te iubesc și te apreciez. Restul ți le spun când te văd, adică mai târziu.” a scris sora Lidiei, la secțiunea story.

Lidia Buble și-a împodobit trupul cu tatuaje

Lidia Buble și-a făcut și un cadou extrem de inedit, care este în ton cu stilul ei neconvențional și personalitatea rebelă. Artista a vizitat un salon de tatuaje, unde și-a împodobit trupul cu o serie de tatuaje mai mici, plasate strategic în locuri incitante, cum ar fi zona de sub sâni, glezna sau umărul…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/lidia-buble-dezlantuita-de-ziua-ei-si-a-facut-637891.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here