spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Lidia Buble este în doliu! Un membru al familiei a murit: «Ai luat jumătate din mine»

- Advertisement -

Lidia Buble este în lacrimi după ce un membru drag al familiei a murit. Artista și sora ei îl plâng pe loialul cățel al familiei, alături de care au crescut de când erau copile. Blănosul din rasa Pomeraniană o urma cu loialitate pe Lidia Buble, chiar și în concerte, cei doi fiind de nedespărțit. Momentul de adio dintre artistă și cel mai credincios prieten al ei a fost sfâșietor. Cântăreața și-a împărtășit durerea pe contul personal de Instagram.

Lidia Buble este cumplit de îndurerată după ce cățelușul ei din rasa Pomeraniană, Bubly, a murit. Adorabilul Bubly a fost ca și un membru al familiei, patrupedul însoțind-o pe cântăreața de când era copilă. Nu numai artista a suferit după adorabilul patruped, ci și sora acesteia, Estera, care a crescut de mică în compania blănosului.

Psihologii consideră că pierderea unui animal de companie poate fi o experiență traumatizantă, așa că nu este de mirare că Lidia Buble, o artistă cu suflet sensibil, suferă după ce patrupedul ei a murit, câinii fiind recunoscuți pentru loialitatea lor.

Cântăreața și-a împărtășit durerea pe contul personal de socializare, unde o fotografie emoționantă de pe vremea când era o copilă și tocmai se împrietenise cu animăluțul ce avea să devină cel mai bun prieten al ei…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/lidia-buble-este-in-doliu-un-membru-al-familiei-a-2214741.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.