25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Lidia Buble s-a făcut de râs la Asia Express. Vedeta nu a știut să localizeze Marea Neagră pe harta României. „Mintea mea era ”

Lidia Buble a fost protagonista unui moment extrem de rușinos la Asia Express, în cadrul unei probe unde trebuia să explice unor studenți israelieni harta României și să localizeze Marea Neagră.

Lidia Buble s-a făcut de râs la Asia Express, în cadrul unei probe unde vedeta trebuia să explice unui grup de studenți din Israel harta României.

Un clip din ediția unde Lidia Buble a participat la Asia Express a ieșit la iveală pe TikTok, iar momentul o înfățișează pe artistă într-o situație cel puțin ridicolă.

Din păcate, artista a avut un moment pur și simplu hilar în care s-a blocat și nu a putut localiza Marea Neagră deși avea harta țării noastre chiar în fața ei.

Vedeta stătea în fața unei clase pline cu studenți și se simțea vizibil încurcată și rușinată deoarece conștientiza că este protagonista unui moment penibil.

Lidia Buble a mărturisit că într-adevăr probele de la Asia Expres și-au pus amprenta asupra cântăreței, iar oboseala se face resimțită.

„Mintea mea era pur și simplu ”, recunoscut Lidia Buble. …https://www.romaniatv.net/lidia-buble-s-a-facut-de-ras-la-asia-express-vedeta-nu-a-stiut-sa-localizeze-marea-neagra-pe-harta-romaniei-mintea-mea-era-video_5980758.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here