8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

LIDL Tătărași a fost închis. Inspectorii ANPC au descoperit numeroase nereguli. Imagini cu dezastrul din magazin

- Advertisement -

Lovitură încasată de lanţul de supermarketuri LIDL. LIDL Tătărași a fost închis de inspectorii ANPC care au descoperit numeroase nereguli. Conform informaţilor existente, sâmbătă a fost închis pe o perioadă nedeterminată pentru mai multe deficiențe la fructe și legume. Conform sursei citate, inspectorii au găsit fructe putrezite care erau comercializate.  Nu este pentru prima oară când LIDL are probleme de acest fel. LIDL Tătărași a fost redeschis duminică.

De curând, un client s-a plâns că un produs care apare în catalogul LIDL nu se găsește în realitate la rafturile supermarketurilor. Acesta a povestit că a fost în trei unități de pe raza municipiului Iași și nu a găsit mașina de polișat.

LIDL Tătărași a fost închis după ce inspectorii ANPC au descoperit nereguli grave

Așadar, inspectorii ANPC s-au deplasat sâmbătă, 13 august 2022 la LIDL Tătărași pentru a face o acțiune de control. Odată ajunși la fața locului aceștia au descoperit mai multe nereguli. Vorbim despre produse stricate, produse ținute neconform…https://www.bzi.ro/lidl-tatarasi-a-fost-inchis-inspectorii-au-descoperit-numeroase-nereguli-foto-4522369?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.