8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

LIGA 2 | Un nou fotbalist din Vaslui face pasul spre Liga 2

- Advertisement -
DE VIITOR… După evoluțiile bune la juniorii Universității Cluj, vasluianul Iustin Neacșu a făcut pasul către seniori și va debuta în fotbalul mare la Minaur Baia Mare, nou-promovată în Liga 2.

TRANSFER… Vasluianul Iustin Neacșu (18 ani) este cel mai nou jucător al echipei Minaur Baia Mare, nou-promovată în Liga 2. Băimărenii l-au transferat de la Universitatea Cluj, echipă cu care a jucat finala Ligii Elitelor U19. Minaur Baia Mare este antrenată de Ciprian Danciu, fost antrenor secund la FC Vaslui, în perioada 2010-2012.

Transferat în anul 2019 de Universitatea Cluj, de la Comstar Vaslui, Iustin Neacșu (18 ani) a făcut în iarna anului trecut pasul la echipa de seniori, unde a fost inclus în lotul pentru cantonamentul din Antalya. A jucat în mai multe meciuri amicale și a lăsat o impresie bună antrenorului Erik Lincar, dar și antrenorilor de la loturile naționale care l-au convocat la mai multe acțiune ale României U-18. După ce a jucat finala Ligii Elitelor U19, pierdută cu Csikszereda, Iustin a fost din nou chemat la echipa mare, pentru cantonamentul din această vară, care s-a desfășurat în Austria. Între timp, Minaur Baia Mare, echipă nou-promovată în Liga 2, s-a interesat de serviciile sale, iar în aceste zile, s-a ajuns la o înțelegere. “Bine ai venit, Iustin Neacșu! Noul nostru jucător este născut pe 17 august 2004 și evoluează ca fundaș. Neacșu a mai evoluat pentru Universitatea Cluj. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul “galben-albastru”. Aici e Minaur!.”, au anunțat oficialii clubului băimărean. Iustin Neacșu este din comuna Muntenii de Sus și a început fotbalul la Vaslui, la SC Comstar Vaslui, sub comanda antrenorilor Sorin Sava și Cătălin Grigore. În 2019, Neacșu, alături de alți trei jucători de la clubul vasluian, Rareș Cucoș, Rareș Scocîlcă și Mihnea Doru, au fost transferați la juniorii Universității Cluj.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.