spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

LIGA 3 | Adversar incomod

spot_imgspot_img
- Advertisement -
DUEL… Rapid Brodoc debutează în play-out-ul Ligii 3. Trupa pregătită de Romică Dorin joacă, în deplasare, cu Viitorul Darabani, adversară directă în lupta pentru evitarea retrogradării.

START… Play-out-ul Ligii 3 începe sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17:00. Rapid Brodoc are parte de un meci dificil încă din prima etapă, în deplasare, împotriva Viitorului Darabani, adversar direct în lupta pentru evitarea retrogradării.

Rapid Brodoc va începe play-out-ul cu 14 puncte. Între ea și Viitorul Darabani, adversara de sâmbătă, distanța este de doar două lungimi, 16 puncte. Pe ultimul loc se află FK Miercurea Ciuc 2, echipă care are un meci greu la Fălticeni. Ciucanii au 10 puncte și nu renunță la lupta pentru evitarea retrogradării. În cele două partide din sezonul regulat, Rapid Brodoc și Viitorul Darabani și-au împărțit victoriile. La Vaslui, Brodocul s-a impus fără probleme, scor 3-0, iar la Darabani, Viitorul a câștigat tot la scor, 5-1. Chiar dacă Dante Botoșani a fost exclusă din campionat, lupta la retrogradare rămâne extrem de încinsă. Ultima clasată din play-out va retrograda direct în Liga 4, alături de echipa de pe locul 4 din play-out cu cea mai slabă linie de clasament. Brodocul începe play-out-ul de pe locul 4, cu 14 puncte, iar într-un astfel de clasament se află pe locul 9 din cele 10 serii. Ultimul loc este ocupat de Retezatul Hațeg, cu 13 puncte, din Seria a 7-a. Va fi o luptă care se va decide în ultima etapă, în condițiile în care mai este o echipă cu 15 puncte, iar alte patru formații au câte 16 puncte.

Liga 3, Play-out, etapa 1, sâmbătă, 17:00:

  • Șomuz Fălticeni – Miercurea Ciuc II
  • Viitorul Darabani – Rapid Brodoc
  • Știința Miroslava stă.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.