spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

LIGA 3 | Amical după amical pentru Rapid Brodoc

- Advertisement -
REMIZĂ… După victoria cu A.S Țuțora (5-2), Brodocul s-a duelat cu o altă echipă din Liga 4 Iași, AS USV Iași, partidă încheiată la egalitate, 1-1.

TEST… Rapid Brodoc a continuat seria meciurilor amicale din această iarnă, remizând, la finalul săptămânii trecute, în fața celor de la USV Iași (Liga 4), scor 1-1, într-un duel disputat la Iași. Golul Brodocului a fost reușit de bârlădeanul Andi Hoțoi.

Brodocul a încheiat la egalitate, 1-1, amicalul cu AS USV Iași, disputat pe stadionul Tineretului din Iași, într-o partidă în care antrenorul Romică Dorin a rulat aproape întreg lotul de jucători avut la dispoziție. “A fost un meci amical util, cu plusuri și minusuri. Am întâlnit o echipă bine organizată, cu mulți jucători cu experiență în ligile superioare, care ar putea face față în Liga 3. Noi, trebui să recunoaștem, că mai avem mult de muncă. Arătăm mult mai bine față de momentul când ne-am reunit, dar nu suntem nici la jumătate față de unde mi-aș dori să fim. Urmează un amical cu Atletic Club Bârlad, miercuri, la Vaslui, unde vor evolua jucători care au jucat mai puțin în ultimele partide, iar sâmbătă, la Roman, vom întâlni liderul Ligii 3, Foresta Suceava”, ne-a declarat antrenorul Brodocului, Romică Dorin. Adversara Brodocului de sâmbătă, USV Iași, este pregătită de Florin Croitoru, fostul antrenor al Hușanei Huși, echipă unde evoluează Călin Ciobanu sau Alex Dumitru, foști jucători la Brodoc în prima parte a campionatului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.