spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Liga 3 | Final de drum pentru Rapid Brodoc în Liga 3

- Advertisement -
ADVERSAR… În ultimul meci în Liga 3, Rapid Brodoc va juca, în deplasare, pe terenul celor de la Șomuz Fălticeni, un meci fără miză pentru “alb-vișinii”.

RETROGRADARE… În ultima etapă a play-out-ului din Liga 3, “alb-vișinii” vor juca, în deplasare, cu Șomuz Fălticeni. Pe ultimul loc în clasament, rapidiștii nu vor mai continua în Liga 3, iar din sezonul următor vor reveni în “județeană”.

Rapid Brodoc se întoarce în Liga 4 Vaslui după două sezoane petrecute pe cea de-a treia scenă fotbalistică a țării. Pentru a evita retrogradarea în Liga 5, “alb-vișinii” se vor prezenta la duelul din deplasare cu Șomuz Fălticeni, programat vineri, 24 mai, de la ora 18:00, din ultima etapă a campionatului. O partidă fără miză pentru rapidiști, dar importantă pentru fălticeneni care nu trebuie să piardă cu Brodoc pentru a încheia pe primul loc în play-out, deasupra celor de la CSM Vaslui. În acest moment, CSM Vaslui se află pe primul loc în play-out, cu 34 de puncte, cu un singur punct peste Șomuz Fălticeni. În etapa trecută, Rapid Brodoc nu a putut organiza meciul cu CSM Vaslui și l-a pierdut la masa verde, 0-3. “Alb-vișinii” au motivat că nu au jucători disponibili, mulți dintre ei fiind angrenați în diferite examene. Oficialii clubului din suburbia Brodoc dau asigurări că echipa va continau în Liga 4 și se va bate pentru primele locuri ale clasamentului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.